Afsluttende træning med smil på

10.06.2004 00:00

Spillerne hyggetrænede i dag for sidste gang inden deres velfortjente ferie. Alle truppens spillere var på træningsbanen, ligesom også lægestaben og den ene holdleder fik set solen, der varmede godt når den var fremme. Truppens anden holdleder gned sig formentlig i hænderne imens, efter de tre sommerkampe den seneste uge, der udløste flere bøder til bødekassen. Således måtte er Ankergren, er Lorentzen og Johan Absalonsen bl.a. betale kassen for at have båret anførerbindet.

Efter den sidste sommerkamp i går mod Flemløse Boldklub, havde enkelte af spillerne end ikke sovet i nat. De kunne trøste sig med at der stod ren hygge på dagens program hvor der dog blev plads til den obligatoriske 'kant'.

Alle truppens spillere var på træningsbanen, også de skadede der senere var overdommere.

Gamle vandt sidste dyst i forårssæsonen

Herefter stod der præcisionsskydning på programmet, hvor ungt hold dystede mod gammelt. Spillerne skulle ramme mållinier og felter fra lang afstand, spille en gang 'fodbold-kroket' og skyde igennem de ophængte ringe ved målstolperne. Og det var det gamle og rutinerede hold, suppleret med de helt gamle Faxe og Laudrup, der trak sig sejrrigt ud af den samlede konkurrence.

Efter træningen spiste spillerne frokost inden de sagde farvel og tak for dette forår. Der er træningsopstart igen den 1. juli.

Spillerne gør sig klar til den første disciplin.

Ankergren skyder sikkert bolden igennem forhindringen med venstrebenet.

John Faxe Jensen i fuld koncentration for gammelt hold.

Også cheftræneren holdte tungen lige i munden.

Overdommer Dalgas vurderede om boldene hvorvidt der skulle uddeles 1, 2 eller 3 point for henholdsvis nederste, mellemste og øverste ring.

Her er det Faxe der går efter tre point.