12-0 sejr i Flemløse

10.06.2004 00:00

Johan Absalonsen kunne efter gårsdagens sommerkamp mod barndomsklubben Flemløse Boldblub, ånde lettet op, for den unge kantspiller kom på måltavlen i Brøndby IFs 12-0 sejr over de fynske værter. 1400 tilskuere var vidner til en underholdende kamp, hvor de blå-gule Brøndbyspillere var toneangivende.

Karsten Johansen scorede fire mål, heraf tre i træk på blot 14 minutter, mens Martin Retov fortsatte målformen med to scoringer. Samme antal mål scorede Peter Foldgast, der lod sig udskifte i pausen med Dennis Flinta.

Allan Olesen scorede et af sine sjældne mål, ligesom midterforsvaren Thomas Hansen fortsatte målstimen med nok en scoring.

Ankergren skulle være vist ud

er Ankergren fik en uheldig hovedrolle, da han med et voldsomt frispark fældede en modstander der ellers havde frit løb mod målet. Som det efter kampen også blev konstateret, havde det været retfærdigt hvis Flemløse var kommet på måltavlen, men sådan skulle det ikke gå.

Ikke nok med den grove svinestreg, som burde have udløst rødt kort af dommer Peter Rasmussen, brændte er Ankergren tilmed straffespark, da han bragede bolden langt over mål fra 11-meterpletten.

Kampen var dog vellykket og til tider særdeles velspillet og de 1400 feststemte tilskuere fik i hvert fald en masse mål og et gensyn med Johan Absalonsen, der nød det største bifald fra de fremmødte.

Efter kampen fortsatte festen i et kæmpe telt, hvor der i god stemning blev spist og drukket til den store guldmedalje for spillerne, der for de flestes vedkommende kom noget senere i seng end vanligt...