Velkommen tilbage

13.07.2004 00:00

Systemerne bag brondby.com er nu blevet opdateret, hvilket betyder at vi kan byde velkommen til en fornyet udgave af Brøndby IF's officielle website. Ikke alene er processen med at opdatere brondby.com blevet lettere og mere fleksibel.

Også på selve sitet vil du se nogle ændringer. Bredden er udvidet til 1024 pixels således at vi nu kan præsentere brondby.coms mange tjenester bedre. Herudover er menustrukturerne ændret, således at du lettere finder de informationer du søger, bl.a. er 'Brøndby IF'-menuen udvidet med mange nye punkter.

Spillersites

De hidtidige spillerprofiler er nu udvidet til spillersites, hvor du fremover hurtigt kan finde artikler, statistik, billeder og medieklip med de enkelte spillere. Vi har også gjort søgningen i statistikken på brondby.com mere tilgængeliglig, og hvad angår kampe, samler vi nu også alle informationer om hver enkelt kamp på et minisite.

Omlægningen af brondby.com betyder imidlertid også at vi siger farvel til nogle tjenester. Debatfora og chat er nedlagt, lige som login-funktionen er fjernet, så hvis du fortsat ønsker at modtage nyhedsmails fra brondby.com, skal du tilmelde igen. Det kan du gøre her.

Flere justeringer

Vi vil i den kommende tid foretage yderligere justeringer af brondby.com, og i den forbindelse håber vi på din tålmodighed. Der vil utvivlsomt opstå nogle brudte links her og der - især i forbindelse med søgninger i artikeldatabasen som efterhånden tæller 4.000 artikler. Det nye nyhedsarkiv betyder, at du hurtigt kan blive opdateret med nyheder hvis du fx. har været på ferie, samt finde artikler skrevet flere år tilbage.

God fornøjelse her på brondby.com