Seneste nyt fra Østrig

08.07.2004 00:00

I dag er så dagen efter kampen mod Besiktas, En kamp der helt sikkert kostede kræfter, hvilket kunne ses og høres da vi kom tilbage til hotellet ved 22-tiden. Aftensmaden blev hurtigt indtaget og alle gik i seng; jeg tror at de fleste sov før 23:00.

Vi bor som tidligere fortalt i den lille østrigske by Kössen. Hver morgen vækkes vi ved at kirkeklokkerne begynder at ringe, men her til morgen var det mere end den normale ene gang; fra 06:30til 8:00 ringede de hvert kvarter, og grunden er såmænd, at skolerne i dag har sidste skoledag førend sommerferien, og det markeres ved at alle skoleelever går i kirke førend de går til sidste skoledag, så der var også liv i gaderne da spillerne kom ned til morgenmaden.

Ledige stunder er der få af i Østrig.

Hård træning

Ved træningen i formiddags var truppen opdelt i 2 hold: de der havde spillet mest i går, havde en lidt lettere træning, mens de der havde spillet lidt mindre, fik nok at se til - under konstante tilråb fra "Faxe" . Efter ca. 1 ½ time gik turen tilbage til hotellet. Eftermiddagen bød igen på træning som denne gang varede godt 2 timer.

Der er ingen der har pådraget sig skader, men dog begynder man at kunne se en tendens til, at den foreløbige hårde træning begynder at belaste enkelte spillere, men så længe det kun er vabler og andre småting, giver det ingen "forståelse" hos trænerteamet. Der holdes dog godt øje med at spillerne ikke på den baggrund udvikler deciderede skader.

Træningslejren har i år et nyt ansigt i trænerteamet, nemlig Rene Skovdahl der hovedsageligt tager sig netop af den fysiske træning samt evt. skadede spillere. Ja, navnet er rigtigt det er Ebbes søn som i efterhånden mange år har arbejdet med den fysiske træning i og omkring de unge spillere (U21, U18 og U16), som nu også hjælper til omkring førsteholdet.

Assistenttræneren demonstrerer præcision.

Ikke nedspillet

På fredag står den så på kamp mod FC Dinamo Tbilisi fra Georgien, Det kan ikke skjules at spillerne, udover at de var trætte efter onsdagens kamp, også var skuffede over, at de på trods af til tider godt spil ikke fik scoret, så mon ikke det kommer til at gå udover georgierne.

Vi var ikke, som vi hører en avis skulle have skrevet nedspillet. Tværtimod havde vi chancer helt frem til sidste minut. Noget andet er så at deres mål kom til at se lette ud, men det kan jo også skyldes at Besiktas er et godt hold, og deres sejr skal der selvsagt ikke stilles spørgsmål ved. I øvrigt var der ingen danske journalister, mens det tyrkiske korps var på mere en 20. Men kampen kunne jo også ses på Eurosport...

Emil Bakkendorff, Østrig