Mange på stadion

24.07.2004 15:23

Der er lagt op til et pænt tilskuertal når Brøndby Stadion i morgen tager hul på endnu en SAS Liga-sæson. De nye billet- og indgangssystemer skal stå deres prøve, og bedømt ud fra afstemningen på brondby.com, vil der være god aktivitet ved indgangene i timen op til kampen.

Trods sommerferien vil 85% af sidens læsere følge kampen på den ene eller anden vis, og heraf vil op mod 75% være at finde på Brøndby Stadion, om alt går efter ferieplanerne.

Mattias

Søndag står Mattias Jonson og resten af de blå-gule klar foran forhåbentlig mange tilskuere på Brøndby Stadion.

De mange solgte sæsonkort viser også, at der er stor interesse for at se de gulblusede mesterskabs-jægere, og sammenholdt med en modstander, der altid trækker folk til Brøndby Stadion er der lagt op til en festlig sæsonpræmiere.

brondby.com

I forrige uge gik brondby.com i luften med en forbedret udgave af hjemmesiden. Synes vi selv, i hvert fald.

Der er kommet nye spiller- og kamp-sites med billeder og media, ny og mere informationsrig menustruktur, media-afspiller og andre ting, der løbende vil tages i brug. Formatet er også ændret, og i det hele taget har vi forsøgt at gøre siden mere brugervenlig.

Én ting er vores intentioner, en anden er dog din bedømmelse. Kan du lide de nye muligheder, og udnytter du de mange oplysninger der nu er tilgængelige under kamp- og spiller-sites?

Klik dig ind på ugens afstemning og lad os vide.