Laudrup: De udnyttede vores fejl

25.07.2004 21:51

- Det er mildest talt ikke den bedste start på sæsonen. Vi giver to alt for lette mål væk, og OB er gode til at udnytte de fejl der bliver begået. Vi ved at modstanderne på Brøndby Stadion vil stå som OB gør i dag, så vi skal blive meget bedre til at åbne en kompakt defensiv.

Michael Laudrup er ikke tilfreds efter nederlaget, men erkender at modstanderen var god til det, de gjorde.

- OB gør det for så vidt godt. De står tæt i defensiven og så kan vi ikke bruge det til så meget, at vi har olden mest, og skaber flest chancer. Specielt i første halvleg er vi ikke gode nok til at udnytte det vi skaber foran.

Skal op i gear

- Det er første kamp, og det er for så vidt naturligt nok at vi ikke er helt på toppen endnu, men det er modstanderen jo heller ikke. Vi ville meget gerne have vundet den her, men nederlaget i sig selv giver ikke grund til bekymring.

- At tabe den første kamp, på hjemmebane, giver på den anden side heller ikke det samme afsæt som en sejr ville gøre,  og vi er klar over at det ikke er godt nok. Spillerne er klar over det, og så er det vores opgave som trænere at pege de ting ud der skal forbedres. Det arbejder vi på kontinuerligt, og vi skal selvfølgelig se forbedringer.

Billig baggrund

Mattias Jonson måtte lade sig skifte ud efter et spark i hovedhøjde, men han skal nok blive klar til næste runde. Udskiftningen gav debut til Babis Stefanidis.

- Mattias bliver desværre ramt af en støvle, men han bliver klar igen. Vi sætter Stefanidis ind helt på top, en plads der måske ikke er hans foretrukne, men som han har spillet flere gange før. Han gør det også OK, men skal bruge lidt tid til at spille sig ind.

- Desværre scorer OB nogle mål på en billig baggrund i dag; det er sådan noget der ikke må ske, men som man heller ikke kan gardere sig imod. Vi må videre, slutter Laudrup presse-sessionen af.