Første melding fra Østrig

06.07.2004 00:00

I dag ankom truppen til vort hotel i Østrig. Regnen vil nok stadig plage en del, men temperaturen stiger med en 5-8 grader. Vi er her dels for at fortsætte opstartstræningen til turneringen der sparkes i gang den 25. juli, men også for at spille fire kampe, som for øvrigt alle kan ses på Eurosport. Der er lidt ændringer i programmet så her er som det ser ud lige nu:

Onsdag den 7. juli kl. 18.00 i Püch i nærheden af Salzburg møder vi Besiktas JK som i modsætning til vores trup på 31 personer er indlogeret nær Salzburg med 52 personer inklusive deres nyvalgte præsident. Det forlyder at indflytningen på hotellet tog små tre timer, hvilket vist ikke er unormalt for et hold fra de kanter.

Fredag 9 juli spiller vi så placeringskamp mod et af holdene fra aftens kamp FC Dinamo Tbilisi - SV Austria Salzburg. Kamptidspunkt enten 18.00 eller 20.00 (finale).

Den anden turneringen er lavet om så vi spiller således:

Tirsdag den 13. juli kl. 20.00 i Schwarz mod TSC München 1860. Anden kamp er Fredag den 16. juli kl. 20.00 i Rosenheim mod Hertha BSC Berlin - med tidligere Brøndbyspiller Dennis Cagara i truppen.

Det gælder ved begge turneringer, at er kampene ikke afgjort ved fuld tid går man direkte til straffesparkskonkurrence.

Som det fremgår så bor vi i Østrig, men vi træner såmænd på en bane i Tyskland i den kendte tyske vintersportsby Reit im Winkel kun 6 km fra vort hotel, og altså lige inde på den tyske side.

Mere nyt herfra efter første kamp i morgen!

Emil Bakkendorff, Østrig

Spillerne er velankommet i det østrigske.