Elmander: Dejligt at komme i gang

01.07.2004 00:00

- Det er dejligt at komme i gang med at træne med bold.

Johan Elmander har længe set frem til den første træningsdag i Brøndby, og glæden var tydelig i dag på træningsbanen. Johan Elmander viste fra starten af dagens træning, hvorfor han som blot 18-årig blev hentet til en af Europas store klubber, Feyenoord. Svenske Elmander er fysisk stærk og stor, men samtidig både atletisk og hurtig. Han er målfarlig samtidig med at han har vist sig at være dygtig i det opbyggende pasningsspil.

Efter lidt over tre ugers sommerferie er han klar til de nye udfordringer iBrøndby IF.

- Jeg har glædet mig i lang tid og jeg harbrugt min ferie på at lade op til den nye sæson. Jeg har løbetrænet i ferien, men ikke helt så hårdt som i den træning vi havde i dag, så jeg er en smule træt. Formen bliver jo bygget op over en længere periode, forklarerede den sympatiske svensker efter dagens træning.

Efterspørgelsen på Johan Elmander var i dag så stor, at brondby.com for en gangs skyld frivilligt trak sig lidt i baggrunden.

- Men vi må lige snakke sammen en anden dag så, udbrød Elmander der gerne ville høre om vidt og bredt om klubben.

En anden af truppens nye spillere, Stefan Schmidt, viste god indstilling og løbevillighed under dagens træning. I følge den 28-årige midtbanespiller har han også brugt sommerferien fornuftigt.

- Jeg har løbet en hel del på landevej i ferien, så benene føles tunge her på græs. Formen er fin nok, men kroppen skal bare lige vænnes til underlaget.Det hele er jo helt nyt for mig, så jeg skal jo lige vænne mig til det hele. Jeg synes det gik ok i dag, men giv mig bare en uge...så er jeg på toppen, smilede Schmidt inden de sidste autografter blev underskrevet.

I morgen træner de to nye spillere atter med holdkammeraterne, der kan se frem til en dobbeltræning.

Johan Elmander snører støvlerne inden dagens træning.