Andreas også bedst i foråret!

03.07.2004 00:00

Som den eneste fra Michael Laudrups trup fik han fuld spilletid i dette EM, og præcis som i efteråret var Andreas Jakobsson suverænt mest populær, da brondby.com's brugere skulle kåre deres favorit til titlen som forårets bedste Brøndby-spiller.

I efteråret gav Morten Wieghorst og Thomas Kahlenberg ham kamp til stregen, men denne gang var der slet ingen tvivl. Hele 44% af stemmerne gik til den svenske landsholdsspiller, og selvom Brøndby IF's danske islæt i Portugal, Thomas Kahlenberg, faktisk fik flere stemmer end i efterårets afstemning, var det slet ikke nok til at true Jakobsson.

Fuld koncentration og kontrol. Jakobsson var ifølge brondby.com's bruger sæsonens absolutte profil i Brøndby IF.

Hermed har brondby.com's brugere også kåret hele sæsonens spiller, der altså uden reel tvivl blev manden med nummer 6; Andreas Jakobsson!

Slutplaceringerne:

Andreas Jakobsson 44%
Thomas Kahlenberg 24%
Dan Anton Johansen 14%
Kim Daugaard 12%
Martin Retov 6%

På brugernes vegne siger vi tillykke til Andreas, som brondby.com vil forsøge at få en reaktion fra i løbet af de kommende dage.

Stemningsbarometer

Forberedelserne til næste sæson er så småt gået i gang, og mens spillere som Karsten Johansen og Mads Junker har sagt farvel for denne gang, og Allan Olesen har valgt udsigten til mere spilletid i det nordsjællandske i efterårsturneringen, er Johan Elmander, Stefan Schmidt og Daniel Agger nye ansigter i A-truppen.

Stefan Schmidt er sammen med Johan Elmander og Daniel Agger nye i A-truppen.

Om flere kommer til vides på nuværende tidspunkt ikke, men målet er under alle omstændigheder det sædvanlige i Brøndby IF: Det handler om guld og mesterskaber.

Hvordan vurderer du chancerne med den nuværende trup? brondby.com måler optimismen i fanskaren, og vil i løbet af sæsonen følge op med flere afstemninger for at følge stemningen.

Klik dig ind under afstemninger og lad os vide hvor du står på stemningsbarometeret lige nu.