Wieghorst spares i aften

21.01.2004 00:00

Viceanfører Morten Wieghorst er sammen med holdkammeraterne Per Nielsen og Martin Retov for tiden med Ligalandsholdet i USA, hvor de allerede har spillet mod værtsnationene USA. Kampen sluttede som bekendt 1-1, men Morten Wieghorst og Martin Retov har stadig mén efter netop den kamp. Således fik Martin Retov et slag på det ene knæ, og han er således yderst tvivlsom til aftenens kamp mod USA's U-23 landshold.

Givet er det på forhånd at Morten Wieghorst ikke spiller i aftenens kamp, for den 32- midtbanegeneral døjer med problemer idet ene knæ, der også forvoldte problemer i efterårssæsonen.

-Det er så tidligt på sæsonen, at jeg efter vinterpausen endnu ikke har fået muskelstyrken rigtigt tilbage, og det går ud over knæet, kan jeg mærke, forklarer Morten Wieghorst om ømheden i venstre knæ.

Truppens tredie Brøndbyspiller, Per Nielsen, har i lighed med Wieghorst og Retov, også måtte stå over nogle af træningsøvelserne. Wieghorst og Retov har i øvrigt fået den tvivlsomme ære at blive døbt 'ældresagen' og '5.B' af DBU's sundshedssektor.

Du kan læse mere om Ligalandsholdets tur på dbu.dk

Her ses Brøndbys tre Ligalandsholdsspillere i aktion på Brøndby Stadion.