Trupstatus: To stortalenter rykket op

09.01.2004 00:00

På mandag vender spillere og trænere tilbage efter juleferien til årets første træningsdag, hvor forberedelserne til forårets store opgaver starter. er Lorentzen og Johan Absalonsen er 'nye' (begge har trænet med lejlighedsvis) i A-truppen, mens Dennis Cagara (skiftet til Hertha Berlin) og Jón Rói Jacobsen (kontraktudløb) er de eneste afgange.

Således har Michael Laudrup og John Faxe Jensen to nye, unge og meget talentfulde offensive kort i sin i forvejen stærke spillertrup, der tæller 22 spillere. er Lorentzen kan spille de offensive midtbanepladser og på venstrekanten, mens Johan Absalonsen er en udpræget ventrekantsspiller, der med fordel også kan benyttes som angriber.

De andre spillere i A-truppen får ikke problemer med navne og ansigter på de 18-årige stortalenter er Lorentzen og Johan Absalonsen, der i gennem det seneste år lejlighedsvis har trænet med A-truppen. er Lorentzen fik tilmed sin debut i SAS Ligaen i efterårssæsonen.

Grundstammen på plads

Laudrups drenge kan se frem til et par hårde måneder, hvor der udover træning på alle hverdage, også er arrangeret træningskampe. De første to spilles allerede i slutningen af januar, inden holdet rejser til Spanien på en 10-dages træningstur.

P.t. fører Laudrups drenge SAS Ligaen med tre point ned til Esbjerg, mens sidste sæsons mestre er distanceret med syv point på nuværende tidspunkt.

Flere af truppens spillere har benyttet juleferien til at selvtræne sammen, hvor bl.a. konditionskrævende træning som spinning har stået på programmet. Her har anfører Per Nielsen udmærket sig ved at være den eneste der har deltaget i samtlige træninger.

I øvrigt er der flere ting der tyder på at spillerne er mere opsatte end nogenside før, for i den seneste tid har flere fra truppen været forbi Brøndby Stadion. Selvom udsigterne siger sur vintertræninge, får Laudrup og Faxe med garanti ikke problemer med at motivere spillerne - de er klar til 2004 !

Spillerne kan se frem til en hård opstartsfase, men Barcelona-kampen og kursen mod klubbens 10. mesterskab vil med garanti hjælpe på humøret og motivationen.

Ekstra på brondby.com