Tre Brøndbyspillere i aktion i USA

19.01.2004 00:00

Per Nielsen, Morten Wieghorst og Martin Retov startede på banen da ligalandsholdet i går indledte sit træningsophold i USA med at spille 1-1 mod USA foran 10.461 tilskuere. Begge mål blev scoret på straffespark og havde på godt og ondt blå-gul deltagelse.

Det blev 1-0 til ligalandsholdet efter en hjørnesparkssituation hvor den mexikanske dommer, Moreno, indskærpede over for Morten Wieghorsts oppasser, Eddie Pope, at han skulle stoppe med at rive i sin modstanders trøje. Da hjørnesparket blev taget, og Morten Wieghorst forsøgte at rive sig fri i feltet, fløjtede dommeren konsekvent nok for straffespark.

Morten Wieghorst og landstræner-teamet under en træningssession i Brøndby.

1-1

Med et kvarter tilbage blev Morten Wieghorst erstattet af David Rasmussen, men et minut senere var den amerikanske udligning en realitet. Dommeren dømte straffespark mod Per Nielsen efter et hjørnespark, idet han mente, at den danske midterforsvarer havde slået til bolden med hånden.

- 1-1 er et retfærdigt resultat af kampen. De havde en del chancer, og fortjente helt sikkert uafgjort. Det var en fin kamp, hvor de spillede et gear over os, og resultatet er ikke det vigtigste for os, fortalte Morten Wieghorst efterfølgende til dbu.dk.

Ligalandsholdets næste kamp på turen bliver en lukket træningskamp mod det amerikanske OL-landshold onsdag.

Ekstra