Træning på kunststofbanen

26.01.2004 00:00

Ved dagens anden træning var spillerne her til eftermiddag på den store kunststofbane, hvor Laudrups drenge fik lejlighed til at pudse teknikken af. Kunststofbanen er væsentlig hurtigere at spille påend fx. almindelige græsbaner, og spillerne blev derfor presset maksimalt i øvelserne med bold.

Til slut stod der fire gange 800 meter løb for spillerne, der som er Ankergren tørt formulerede det, kan trøste sig med at der kun resterer en uge med løbetræning. er Ankergren var i øvrigt en af de spillere der dannede bagtrop i løbene, mens er Lorentzen viste storform i den anden ende af feltet.

Faxe og Laudrup forklarer reglerne til det konditionskrævende pasningsspil.

Auri presses her hårdt af John Faxe, men den litaurske back fik spillet bolden videre på flotteste vis, og den rutinerede forsvarsspiller viste i dag god form.

Peter Foldgast er dygtig til at bruge sin krop, og her har Auri problemer med at vriste den fra ham.

Karsten Johansen vender med bolden men må kigge forgæves efter en fri medspiller.

Generelt var det de unge spillere der førte an i de hårde løb. Således var fx. Jonas Kamper, Niki Zimling, Thomas Hansen med til at sætte tempo, mens også Karim Zaza viste sig som en habil løber.

I morgen venter der spillerne endnu en dobbelttræning, inden de onsdag spiller træningskamp på kunststofbanen mod Nykøbing Falster Alliancen.

Allan Olesen og er Lorentzen får pusten inden de sidste 800 meter løb.

En af truppens absolut hurtigste spillere, Johan Absalonsen er her rykket fri af Allan Olesens markering.