Stærke modstandere på plads

05.01.2004 00:00

Spillere og trænere har endnu en uges ferie, inden de på mandag starter forberedelserne til forårets kampe. Laudrups drenge går en forholdsvis kort vintertræning i møde, da holdet som bekendt allerede skal spille UEFA Cup kamp mod FC Barcelona på Brøndby Stadion den 26. februar.

Spillerne skal træne alle hverdage i januar måned, mens weekenderne er fri. I slutningen af måneden tager de hul på årets træningskampe, når henholdsvis Nykøbing Falster Alliancen og Randers er modstanderne.

Træningstur i Spanien

Den 3. februar rejser holdet til Marbella i Spanien, hvor der venter en 10 dages træningstur med bl.a. tre træningskampe mod stærke internationale modstandere.

- Det har været et ønske fra trænerens side, at vi skulle møde nogle stærke modstandere på vores træningstur til Marbella, og det må man sige er lykkedes. Vi skal spille mod russiske Rubin, der blev nr. 3 i den bedste russiske række, Austria Wien der er forsvarende østrigske mestre ogCSKA Mosksva der er regerende russiske mestre. Den 21. februar spilles den sidste træningskamp inden Barcelona kampen, men modstanderen er endnu ikke faldet på plads. Det er dogsikkert at der bliver tale om en stærk modstander, forklarer generalsekretær Emil Bakkendorff.

Der venter Peter Foldgast og de andre Brøndbyspillere en hård opstart til forårssæsonen. Laudrups drenge skal spille syv træningskampe inden UEFA Cup-braget mod FCBarcelona den 26. februar.

Modstanderne på træningsturen i Marbella

  • 6. februar mod Rubin
  • 8. eller 9. februar mod Austria Wien
  • 12. februar modCSKA Moskva

Træningskampene

  • 28. januar mod Nykøbing Falster Alliancen
  • 31. januar mod Randers
  • 18. februar mod B 93
  • 21. februar mod ukendt modstander

Når de endelige detaljer er på plads, kan du her på brondby.com læse mere om spillesteder og kamptidspunkter.