Retov glæder sig til varmen

14.01.2004 00:00

På huskelisten over personlige ejendele til Ligalandsholdets tur til Californien i USA, gør Morten Wieghorst, Per Nielsen og Martin Retov klogt i at huske solbriller, for de tre ligalandsholdsspillere rejser senere i dag til USA's vestkyst, hvor temperaturerne ligger væsentlig højere end på disse breddegrader.

For Brøndbys IF's tre Ligalandsholdsspillere kommer turen til USA på et belejligt tidspunkt midt i den hårde vintertræning, og den yngste repræsentant fraklubbenMartin Retov, ser frem mod turen til Californien, hvor spillerne skal overbevise landstræner Morten Olsen om deres evner.

- Vi rejser senere i dag til Californien hvor temperaturerne ligger væsentlig højere end her, selvom jeg nu ikke kender de nøjaftige grader. Jeg ser meget frem til turen, og det bliver helt sikkert sjovere at træne i den varme i forhold til det vintervejr vi har haft herhjemme. Det bliver en stor oplevelse, men der skal også arbejdes hårdt, lyder det fra en forventningsfuld Martin Retov.

Martin Retov kan sammen med holdkammeraterne Morten Wieghorst og Per Nielsen se frem til et omfangsrigt program, der bl.a. byder på landskamp mod USA.

Du kan læse meget mere om Ligalandsholdets program på dbu.dk

Martin Retov, Morten Wieghorst og Per Nielsen deltog i dagens hårde træning på klubbens træningsanlæg, inden de senere i dag flyver til Californien.