Peter Degn skifter til Silkeborg IF

09.01.2004 00:00

De sidste formalia er nu på plads, således at Peter Degn kan fortsætte karrieren i 1.divisionsklubben Silkeborg IF. Peter Degn, der har været på lejekontrakt i Vejle sidenseptember 2002, kom til Brøndby IF på en 4-årig kontrakt fra engelske Everton i sommeren 2001, men formåede aldrig at slå igennem på 1. holdet. Ialt blev det til fem kampe for Brøndby IF's 1.hold.

Efter aftale mellem parterne er Peter Degns lejekontrakt med Vejle Boldklub ophævet, og efter gensidig aftale med Silkeborg IF og Peter Degn, fortsætter Peter Degn på en permanent kontrakt der løber med Silkeborg i 2 ½ år.

- Jeg er rigtig glad og tilfreds. Jeg har fået en fin kontrakt og vi har i Silkeborg en god mulighed for at spille os opi SAS Ligaen.Det ser rigtig godt ud rent sportsligt, så jeg glæder mig meget. Det ægrer mig dog stadig at det aldrig blev til det helt store i Brøndby, for jeg føler jeg er god nok, men jeg håber jeg kommer tilbage til Brøndby Stadion i næste sæson hvis vi rykker op i SAS Ligaen med Silkeborg. Det kunne da være sjovt at score det afgørende mål mod Brøndby på et udsolgt stadion, lyder det over mobiltelefonen fra Peter Degn, der fra Brøndby IF's side skal have et stort held og lykke med på vejen.


Peter Degn i aktion på DS-holdet.