Per Bjerregaard: Ingen bod ....

14.01.2004 00:00

-Jeg forstår godt, at Spillerforeningen griber chancen til at flytte fokus fra selve sagen, at de ikke vil respektere internationale regler vedtaget af FIFA, men alligevel er jeg lidt forbløffet over, at skulle trues med bod, udtaler Per Bjerregaard til brondby.com.

- Heldigvis kan jeg tage det nogenlunde roligt for jeg har ikke opfordret spillerne til at melde sig ud af Spillerforeningen. Jeg blev i mandags interview'et af DR Sporten i et meget langt interview - og kun en brøkdel bliver bragt i den udsendelse jeg så tirsdag aften,- hvor jeg redegjorde for situationen som vi ser den fra klubside, bl.a., at vi som DBU klub er nødt til at respektere DBU's regler, da vi er tvungne medlemmer af DBU (og det har vi det iøvrigt fint med).

-Under dette lange interview bliver jeg flere gange spurgt, om jeg vil opfordre spillerne til at melde sig ud af Spillerforeningen. Det afviser jeg hver gang. Jeg bliver endda spurgt, om jeg ville ønske, at vore spillere meldte sig ud, også det afviser jeg ved at sige, at jeg ikke er medlem af Spillerforeningen, og det vil jeg ikke blandes ind i.

Opfordrede ikke til udmeldelse

- Heldigvis er det sådan, at jeg umiddelbart efter interview'et med DR sporten også blev interview'et af såvel TV2, B.T. som Ekstrabladet. Det var endda sådan, at en af journalisterne overværede dels min snak med DR journalisten inden kameraet rullede og hele interview'et og han har efterfølgende bekræftet, at jeg afviste disse spørgsmål helt klart. Man tror vel heller ikke, at disse aviser ville have undladt at skrive sådan en historie om at en klubdirektør opfordrer spillerne til at melde sig ud af deres fagforening.

- Det gjorde jeg selvfølgelig ikke og når jeg afsluttende i DR interview'et siger 'at jeg vil gøre alt for at kampen mod Barcelona bliver spillet', så omfatter det ikke opfordring til spillerne om at melde sig ud af deres fagforening. Det forekommer indlysende, da jeg tidligere i interview'et har afvist det. Jeg er meget lidt enig med Spillerforeningen i deres holdninger i denne sag, men jeg respekterer deres ret til at have meninger, der ikke stemmer overensmed mine, slutter direktør Per Bjerregaard, der givetvis helst så de aktuelle lock out- og strejkevarsler sendt af sted med en raket til Mars hurtigst muligt.