Laudrup: Vi er kommet godt i gang

27.01.2004 00:00

- Det er lidt svært at forestille sig Barcelona og fyldte tribuner, når vi render rundt i 3-4 minusgrader ovre i hallen. Det kommer dog, når vi i næste uge skal ned til varmere forhold og perfekte baner, og når vi så kommer hjem er der kun 13 dage til den første kamp.

Michael Laudrup er tilfreds med forløbet af de første par ugers træning efter vinterpausen, og ser frem til at komme en tur til Spanien, hvor det for alvor begynder at blive sjovt.

I gang igen

- Vi startede op 12. januar, men mistede jo omgående en masse spillere til diverse landshold. Aktiviteten i den første uge kan vel beskrives som'moderat', og i sidste uge gearede vi så en smule op. Ligalandsholdet kom hjem i går aftes, så fra i dag er vi fuldtallige og denne uge bliver nok den hårdeste for alle. Med 8 træningspas og 2 kampe bliver der nok at se til.

- De to kampe skal mest bruges til at få rørt sig med bolden. Onsdag planlægger vi det således, at hver spiller får en enkelt halvleg, og vi supplerer truppen med 4 af Tom Køhlerts unge spillere. Til kampen pålørdager vi lidt færre, så dér vil flere få en hel kamp.

Laudrup instruerer under gårsdagens træning.

- Næste uge, i Spanien, begynder vi så for alvor med det taktiske og spillemæssige, men stadig også med fysisk træning. Vi har fået sat det op, så vi får 3 gode og hårde testkampe, og forholdene dernede er tæt på perfekte.

I - og med - fokus

Grundet det tidlige møde med FC Barcelona er opstartsfasen i år ikke helt som den plejer.

- Sidste år fik de fleste lige meget spilletid, men sådan foregår det ikke i år. Vi skal være klar til Barcelona, så allerede i næste uge begynder vi at køre holdet på plads. Når vi kommer hjem d. 13. februar er der jo kun 13 dage til første kamp.

- Dem vil vi bruge til at spille yderligere et par træningskamp. Første kamp bliver mod B93, hvor vi vil bruge dem, der måske ikke har fået så meget spilletid i Spanien. Det giver sig selv, da landsholdet igen kalder på en del af vore spillere.

Laudrup ser frem til den kommende træningstur, hvor holdet allerede bliver kørt ind.

- Hvem den sidste kamp bliver mod ved vi ikke endnu, men det skulle gerne blive et hold af en vis klasse. Det kunne eventuelt være et hold, der er i en situation som os, og som derfor har brug for kamptræning, men det vides ikke helt endnu hvem det bliver.

Og så går det løs.

- Ja, så skulle vi gerne være helt klar til de to opgør mod Barcelona. Dét glæder vi os til!

Ekstra på brondby.com