Kahlenberg udpeget som ambassadør

29.01.2004 00:00

Brøndby IF's unge stjernespiller Thomas Kahlenberg er netop blevet udnævnt til ambassadør for DBU's fodboldcamps,der eret sommerferietilbud over fire dage til de 13 til 17-årige drenge og piger, der har mod og lyst til at lære en masse om fodbold. Undervisningen forestås af DBU-instruktører og specielt udvalgte trænere, med flere træningspas om dagen - nøjagtigt som i en professionel klub.

- Jeg synes, det er en fremragende idé, at give unge drenge og piger mulighed for at prøve livet som professionel fodboldspiller i en uge, som en del af deres personlige udvikling på og udenfor banen. Netop det sociale er en meget vigtig del af at deltage på DBUs Fodboldcamps, hvilket jeg jo allerede oplevede sidste sommer, da jeg var på besøg i Espergærde IF, fortæller Thomas Kahlenberg til dbu.dk og fortsætter.

- Det er utroligt vigtigt, at der vil være tid til at have fokus på den enkelte spiller, hvor de tilknyttede trænere og instruktører igennem hele ugen vil komme med råd og forslag, der vil være med til at gøre hver enkelt til en bedre spiller. Og når prisen kun er 700 kroner, så er det noget de fleste vil have råd til, slutter Thomas Kahlenberg med et smil.

Du kan læse meget mere om DBU's fodboldcamps her.

Thomas Kahlenberg er et af Danmarks største talenter, og den elegante tekniker er udvalgt som ambassadør for DBU's fodboldcamps der løber af staben i sommerferien.

Ekstra på brondby.com