Godt nyt for Brøndbyfans

29.01.2004 00:00

Blå-gule Brøndbyfans kan ånde lettet op: Midtbanestjernen Martin Retov har underskrevet en ny langtidskontrakt med Brøndby IF. I dag satte Martin Retov sin signatur på en 2-årig forlængelse af den oprindelige kontrakt, således at Brøndby IF nu har papir på Martin Retov til den 31. december 2007.

- Jeg er rigtig glad for at det nu er faldet på plads og jeg ser virkelig frem til de kommende år her i klubben. Jeg er rigtig glad for at være i klubben, og jeg glæder mig til at videreudvikle mig. Det er klart jeg har ambitioner om at komme til udlandet på et tidspunkt, men jeg tager det stille og roligt. Jeg håber jeg kan spille godt i de kommende år, og hvis jeg så er god nok håber jeg da, at jeg til den tid kan prøve talentet af i udlandet, forklarer en tilfreds Martin Retov.

Martin Retov har været helt forrygende under Laudrups ledelse, og den stærke midtbanespiller ser frem til flere år i den blå-gule trøje.

Nemt at skrive under

- Selve forhandlingerne har der ikke været nogle problemer i, det har mere været et spørgsmål om at tiden har været lidt presset og uheldig. Der har jo bla. været en lang juleferie og så har jeg været ude at rejse med Ligalandsholdet, men det har overhovedet ikke været svært at underskrive en ny kontrakt. Det gik faktisk meget nemt, siger Martin Retov og fortsætter.

- Det har været lidt irriterende at det ikke har kunnet falde på plads noget tidligere, men nu kan jeg for alvor fokusere på fodbolden igen. Vi går jo et rigtig spændende forår i møde. Det er klart det er irriterende at jeg ikke kan være med i den første kamp mod FC Barcelona pga. min karantæne, men der er jo stadigvæk en returkamp på Camp Nou, og så har vi jo også et Danmarksmesterskab der skal vindes, lyder det selvsikkert fra Martin Retov.

God start på året

I går vandt Retov og holdkammeraterne årets første træningskamp med hele 6-0, og i dag kom Retovs kontrakt så på plads. Hermed er året startet godt for Laudrups tropper. Martin Retov var da også tilfreds med gårsdagens kamp.

-Jeg synes det var flot i går. Vi spillede rigtig godt, og jeg synes vi var gode med bold, på trods af at det faktisk kun er Morten (Wieghorst red.), Per (Nielsen red.) og mig der har trænet sådan rigtig på græs. Min egen form er faktisk ret god, selvom jeg ikke har konditionstrænet helt så meget som holdkammeraterne der har været hjemme. Jeg har selvtrænet en del i juleferien, det synes jeg ligesom man skal gøre, slutter Martin Retov.

Martin Retov spillede i går en rigtig god kamp på Brøndbys midtbane, hvor Retov bl.a. viste et par lækre detaljer og vendinger med bolden.

Ekstra på brondby.com