Dalgas: Det går fremad

21.01.2004 00:00

Temperaturerne var et godt stykke under frysepunktet da spillerne mødte til den første af dagens to træninger. Til trods for frosten og kulden var størstedelen af spillerne i skoven, hvor der stod hård løbetræning på programmet, mens spillerne bagefter var i styrkerummet. Fra skadesfronten går det fremad for ar Dalgas, der i lang tid har været plaget af en knæskade.

- Jeg har nu været ude at løbe nogle gange uden at mærke smerter i knæet. Selvfølgelig kunne jeg godt tænke mig, at det gik hurtigere. Omvendt må jeg lige nu se det positive i, at det trods alt går fremad. Mit håb er, at jeg i løbet af to-tre uger kan begynde at spille bold og deltage i træningen med de øvrige. Men når man har været ude i tre måneder, er der et stykke vej endnu for at nå op ved fuld styrke, forklarer ar Dalgas.

Allan Olesen fik en datter

Allan Olesen døjer med ømme knæskalsscener, og var derfor på løbebåndet i stedet for i skoven med holdkammeraterne.

- Jeg har lidt problemer med mine knæ, og det er nu engang bedre for mig at løbe på løbebånd i stedet for i skoven, hvor jorden er helt frosthård, forklarer Allan Olesen der for nøjagtig en uge siden blev far til en velskabt lille pige.

Spillerne kan se frem til endnu en træning i dag, denne gang med bold.

Den nybagte far Allan Olesen,var i dag på løbebåndet mens de andre fra truppen var på løbetur i skoven.