Dagens træninig: Løb, løb og atter løb!

13.01.2004 00:00

Allerede på årets 2. træningsdag, stod der dobbelttræning på programmet for spillerne i A-truppen. Udover en dobbelt tur på den lange rute, således at formiddagens løbetur forløb sig til ca. 5 kilometer, var spillerne også i styrkerummet inden middag, hvor ar Dalgas, Ruben Bagger og Thomas Kahlenberg plejer deres skader.

Efter en frokostpause med efterfølgende hvile, var spillerne på endnu en løbetur, denne gang til banerne på den anden side af motorvejen, hvor de efterfølgende trænede med bold for fuld knald i blæst og regnvejr.

Der var fuld knald på da spillerne her til eftermiddag trænede med bold.

Fin selvdisciplin i vinterpausen

Umiddelbart før vinterpausen var samtlige spillere på vægten, og som det første blev det i går kontrolleret hvorvidt spillerne havde taget på i juleferien. Resultatet viste sig at være ganske flot.

4 spillere har taget 1 kilo eller mere på i juleferien, hvoraf Karsten Johansen har taget mest på med sine 1,8 kilo, mens hele ti af truppens spillere har tabt sig i julepausen. Flere af spillerne har udover de fælles spinning-arrangementer, også løbetrænet flittigt i december måned.

Efter dagens træning skulle de få 'syndere' gerne have smidt nogle ekstra hundrede gram, og i morgen venter endnu en hård træning i det lunefulde danske vintervejr.

Jo, der er bestemt ikke noget at sige til at Morten Wieghorst, Per Nielsen og Martin Retov glæder sig til turen til Californien, for ikke alene var træningen hård, det var også hundekoldt !

Martin Retov, Morten Wieghorst og Per Nielsen rejser i morgen til Californien med Ligalandsholdet, men de tre profiler når lige at træne med holdkammeraterne en sidste gang inden afrejsen til devarmere himmelstrøg.