Dagens træning: Intensitet i hallen

22.01.2004 00:00

Spillere og trænere var iklædt huer og handsker ved starten af dagens træning, men de blev hurtigt smidt, efterhånden som intensiteten steg i den lille indendørshal. Trods den bidende vinterkulde, eller måske netop derfor, var intensiteten høj da spillerne til sidst spillede til to mål. Inden da havde også overtalsspil og mand-mod-mand situationer, stået på programmet.

Peter Foldast strækker ud, mens Kim Daugaard og Dan Anton Johansen får pusten i baggrunden.

Mogens hasteindkaldt

Karim Zaza stod over dagens træning med en mindre skade, så SAKAMOTO direktør Mogens Krogh måtte udskifte skrivebordet med målmandstøjet. er Ankergren og Mogens Krogh havde derefter hver sit mål at passe, og hvis nogen af spillerne på forhånd skulle være i tvivl, har den 40-årige ex-målmand stadig høj klasse, selvom det nu lykkedes John Faxe at lave et flot lob på Krogh, der kan se frem til en del indbyrdes drillerier...

I morgen træner spillerne to gang, hvoraf formiddagens træning står på løb og styrketræning.

En koncentreret Mogens Krogh under dagens træning.

Mattias Jonson og Allan Olesen i nærkamp. Sidstnævnte fik på et senere tidspunkt hilst på den hårde betonvæg, da Karsten Johansen var for voldsom i en duel om bolden. Olesen slap dog fra uheldet med en øm hofte.

Karsten Johansen viste derudover flere flotte aktioner, og den bomstærke angriber tegnede sig for en del gode mål.

er Ankergren puster ud i den iskolde vinterluft, efter Mogens Krogh har kørt en intensiv målmandstræning.

Lærermesteren med eleven i den lille hal.