Blå-gule scoringer for U-19

21.01.2004 00:00

Med hele fem spillere i startopstilling i U-19 landskampen mod Portugal i Algarvei går, stod der for alvor Brøndby over det hele. er Ambrosen passede målet, mens Henrik Kildentoft, Niki Zimling (anfører), Johan Absalonsen og er Lorentzen leverede en flot indsats i marken.

Niki Zimling bragte Danmark foran 2-1 efter et kvarters spil af anden halvleg, men portugiserne svarede igen med to mål indenfor otte minutter. er Lorentzen satte trumf på i kampens sidste minutter, og sikrede holdet uafgjort mod de traditionelt stærke portugiser.

De danske landsholdstalenter fik dermed en god start på årets landsholdsopgaver, og i morgen spiller de endnu engang en venskabskamp mod Portugal.

Du kan læse mere om kampen på dbu.dk

Niki Zimling var anfører for det danske U-19 landshold og spillede ligesom sine fire holdkammerater fra Brøndby, hele kampen mod Portugal.