6-0 sejr over NFA

28.01.2004 00:00

Godt 100 tilskuere fulgte med i den bidende kulde da Laudrups drenge i eftermiddags tog imod 1. divisionsklubben Nykøbing Falster Alliancen på Brøndby Stadions kunstgræsbane. Gæsterne stillede op i noget nær stærkeste opstilling, mens Laudrups tropper var noget skadesplagede. Således var tre af de startende 11 fra U-truppen.

Brøndbyspillerne var tændte fra første fløjt.

Brøndby sad på kampen fra første fløjt og fik sat Nykøbing F. Alliancen under pres via godt positionsspil og agressivt presspil. er Lorentzen og Martin Retov styrede midtbanen ganske suverænt, og specielt er Lorentzen var en nydelse kampen igennem med mange flotte tekniske detaljer og en enorm løbevillighed. Oppe foran var Peter Foldgast en konstant kilde til uro, og Foldgast markerede sig i første halvleg ved at score to mål, hvoraf det ene var et flot langskud oppe i målhjørnet. Johan Absalonsen og Thomas Hansen scorede også i første halvleg, der sluttede 4-0.

Peter Foldgast spillede en god kamp og scorede to flotte mål i første halvleg.

Hovedstødsscoring af Jonson

I anden halvleg stod Nykøbing F. Alliancen mere kompakt på banen og de blå-gule havde mere besvær med at kombinere sig igennem gæsternes forsvar, og det var da også først et kvarter før tid Mattias Jonson kunne sætte panden på er Lorentzens fine indlæg til 5-0 scoring. Dennis Flinta, der efter en skidt start spillede sig op i kampen, scorede på et flot langskud til kampens slutresultat, 6-0.

De fem minutters pause blev brugt på taktisk oplæg af Laudrup.

er Ankergren viste klassen med nogle flotte fodparader i første halvleg, mens forsvaret med Henrik Kildentoft, Thomas Hansen, Daniel Agger og Andreas Jakobsson spillede sikkert og solidt.

På midtbanen var Wieghorst stabil, mens Martin Retov og specielt kampens spiller er Lorentzen var iøjenfaldende. Johan Absalonsen gav et par fine prøver på sin gennembrudskraft på venstrekanten, mens Dennis Flinta ikke havde samme pondus i modsatte side. Peter Foldgast spillede i øvrigt på den offensive midtbane i 2. halvleg, hvor Karsten Johansen var spydspids. Peter Foldgast brændte i øvrigt straffespark i anden halvleg.

Martin Retov spillede en god kamp ved siden af er Lorentzen på midtbanen.

Alt i alt en god start for Laudrups drenge der stillede i alt andet end stærkeste opstilling, men en kombination af vilje, flot spil og effektivitet gjorde udslaget i årets første træningskamp der blev vundet 6-0.

Brøndby IF's startopstilling:

Ankergren ( 50. min. Ousted )

Kildentoft - Jakobsson ( 46. min. Dan A Johansen ) - Hansen - Agger

Wieghorst ( 46. min Jonson ) - Retov - Lorentzen

Flinta - Foldgast - Absalonsen (46. min. K. Johansen )

Målscorere for Brøndby IF

  • Foldgast, 2
  • Thomas Hansen, 1
  • Johan Absalonsen, 1
  • Mattias Jonson, 1
  • Dennis Flinta, 1

Ekstra på brondby.com