3-1 i detaljer

31.01.2004 00:00

I lighed med onsdagens kamp mod NFA, og egentlig lidt mod de oprindelige planer, benyttede Laudrup og Faxe flere af de helt unge spillere i dagens opgør mod Randers. Hård træning og enkelte småskader gav plads til lidt eksperimenter, og startformationen så ud som følger:

er Ankergren
D.A. Johansen - Per N. - Thomas Hansen ? Henrik Kildentoft
Morten W. ?Martin Retov
er Lorentzen
Mattias Jonson ? K. Johansen - Johan Absalonsen

I den første halve time var det svært at se, at der var tale om førerholdet i SAS Ligaen mod et førstedivisions-hold, og Randers kom ikke ufortjent foran 1-0 efter uro i hjemmeholdets forsvar. I den periode af kampen var det gæsternes fysik, der satte standarden, og det var ikke noget der behagede de blå-gule.

I gear

Efter en halv times spil blæste Brøndby dog til angreb, da Mattias Jonson i samarbejde med Karsten Johansen spillede Johan Absalonsen fri til en god afslutning på roden af den ene opstander.

Absalonsen, og lidt efter lidt er Lorentzen, satte flere gode angreb i gang, og de sidste 15 minutter af første halvleg tilhørte hjemmeholdet, der dog ikke kunne vaske indtrykket af en noget tung præstation helt væk.

Trænerteamet rokerede med brikkerne i pausen

Laudrup startede anden halvleg med følgende formation:

Allan Olesen ? Thomas Hansen ? Daniel Agger ? Henrik Kildentoft
Andreas Jakobsson ? Martin Retov
Dennis Flinta ? Peter Foldgast ? Johan Absalonsen

Lorentzen og Absalonsen overalt

En allestedsnærværende er Lorentzen og en rigtig godt spillende Johan Absalonsen gjorde deres til, at det noget statiske spil fra første halvleg hurtigt blev glemt, og sammen med Henrik Kildentoft, Thomas Hansen og til dels Peter Foldgast stod de for dagens bedste præstationer.

Efter små 25 minutters spil gav den nyfundne aggressivitet pote, og som følge af endnu et gennembrud i Absalonsens venstre-side fik Dennis Flinta og er Lorentzen lagt bolden til rette for Foldgast, der tørt kunne hamre kuglen i nettet tæt under mål.

10 miuntter senere opsnappede Brøndby bolden højt oppe på banen efter presspil, og Johan Absalonsen fandt en fri er Lorentzen, der iskoldt udplacerede gæsternes målmand.

Tingene blev sat på plads i anden halvleg

Brøndby IF fortsatte det offensive spil, og trods en enkelt stor chance i den anden ende, var det naturligt at hjemmeholdet, og at er Lorentzen igen indirekte assisteret af Johan Absalonsen, kunne lukke og slukke til 3-1.

Da Absalonsen endnu en gang gled gennem randrusianernes forsvar, kunne de ikke gøre meget andet end at nedlægge ham i det kriminelle felt.
Straffespark - og selvom Peter Foldgast meget gerne ville have taget revanche efter onsdagens brændte spark, gik er Lotentzen til bolden, og eksekverede sikkert.

Tunge ben eller ej; trup og trænere nu drage til Marbella med 2 kampe og 9 mål i bagagen.