Wieghorst: Vi er ved at være der

17.02.2004 00:00

- Det er underligt med Landskrona; vi kan åbenbart ikke slå dem, lige meget hvad. I dag burde vi have lukket kampen længe inden de får udlignet, og nu har vi spillet mod dem 3 gange uden at få løn som fortjent, konstaterer Morten Wieghorst efter kampen.

- Det er fint nok at sige, at det er en træningskamp og resultatet er ligegyldigt, men jeg må indrømme at jeg meget gerne havde vundet denne kamp. Vi viser rigtig gode takter i store dele af kampen, og har bolden klart mest. Vi kommer også til en masse indlæg, men det er lige som om bolden bliver hængende i luften i dag.

Wieghorst og Johansen gør klar til anden halvleg.

Vinden spillede unægtelig en rolle, men trods forholdene spillede Brøndby IF en rigtig god første halvleg, hvor de blå-gule vel vandt 75-25 i boldbesiddelse. Men de helt store chancer udeblev.

- Ja, vi har rigtig godt styr over begivenhederne ude på banen i dag, men vi får den ikke helt derind hvor det er farligst. Vi vil opleve at spille på denne måde mange gange, så på den led er det en god kamp at lære af, smiler vice-anføreren.

Nogle lyttede mere efter det taktiske oplæg end andre.

- Vi spiller 3 kampe i denne uge, så de sidste ting kan komme på plads. I kampen i dag kører spillet godt, og så har vi kamp igen i morgen, og den endelige test på lørdag, hvor vi gerne skulle være helt klar til næste torsdag. Fysisk er vi der, og det sidste skal vi nok få på plads, kommer det med sikker stemmeføring.

I morgen står B93 for tur, og mon ikke at der falder et par mål af? Der er i hvert fald lagt op til det efter dagens kamp.