Wieghorst uforstående

20.02.2004 00:00

'Brøndby bad mig snakke med Henrik, men det endte med at han og jeg grinede af det'. Dét kunne Morten Wieghorst i går læse på bl.a. onside.dk om en eventuel forbindelse mellem Celtic-angriberen Henrik Larsson og Brøndby IF.

Viceanføreren stiller sig dog noget uforstående over for netop det citat.

- Det er jo et tydeligt eksempel på hvad der sker når medierne låner af hinanden uden at tjekke den oprindelige kilde. Onside citerer den skotske avis Daily Record der igen citerer klubmagasinet Celtic Week som jeg talte med for et stykke tid siden, fortæller den blå-gule midtbanegeneral der er nær ven af Henrik Larsson.

Morten Wieghorst foretrækker at holde fokus på den kommende kamp mod Barcelona frem for at blive inddraget i diverse mediers spekulationer.

- Essensen er at jeg oven på de mange rygter der har floreret omkring Henriks kommende klub, blev spurgt om der var hold i spekulationerne om at Brøndby havde bedt mig kontakte Henrik for høre at om han var interesseret i at spille i Danmark. Jeg fortalte Celtic Week at jeg sidst havde talt med Henrik til Marc Riepers bryllup sidste sommer, og at vi der havde moret os over den store interesse for hans klubskifte.

'Jeg har åbenbart utrolig mange lejligheder', var Henkes svar på rygterne om at han nu skulle have købt lejlighed i Danmark, siden hen så i Spanien og et hav af andre steder.

- Og det var egentlig det som vi grinede af. Ikke af Brøndbys mulige interesse, for det fik vi slet ikke diskuteret, slutter Morten Wieghorst.