Wieghorst tror på sejr

12.02.2004 00:00

Har Laudrups drenge overhovedet en chance mod mægtige FC Barcelona som nu synes at have genfundet storformen her blot en 14 dage før de klubbers første møde på Brøndby Stadion? Det spørgsmål stiller mange medier i øjeblik. En spiller er dog ikke i tvivl. Viceanfører Morten Wieghorst tror på sejren:

- Det mener jeg helt sikkert, vi har. Det er et meget talentfuldt hold, og hvis vi kan spille vores eget spil, så kan det sagtens lade sig gøre. Selvfølgelig får vi ikke helt så mange chancer i sådan en kamp, som vi gør i en superligakamp, og derfor skal vi være meget, meget skarpe, fortæller Morten Wieghorst i dagens udgave af Politiken.

Morten Wieghorsts rutine får afgørende betydning i de to opgør mod Barcelona.

Rigtig skægt

Morten Wieghorst er med sin store rutine den perfekte styrmand på Brøndby IF's midtbane hvor han strør om sig med konstruktive afleveringer. Også defensivt er Morten stærk, især hans styrke i hovedspillet er i særklasse. Han er desuden en stor hovedsstødstrussel i modstanderens felt på hjørnespark og frispark.

- De vil nok slå os ni ud af ti gange, men vi skal fokusere på, at det er den ene gang, som netop er nu - og så skal vi fokusere på, at det bliver rigtig skægt, for det er den slags kampe altså, beretter Wieghorst fra det spanske.

Ekstra på brondby.com