Træningskampe og nye bolde

16.02.2004 00:00

I morgen møder Brøndby IF svenske Landskrona på bane 26 og onsdag spiller Laudrups drenge mod B 93, denne gang på bane 11.

Laudrups drenge spillede sidste år to gange mod Landskrona. I foråret inden forårssæsonen og i sommerpausen inden efterårssæsonen, og i begge tilfælde var det svenskerne der trak det længste strå. Den 21. februar tabte Laudrups drenge 2-0 til Helsingborg, mens Landskrona også vandt da de to hold spillede mod hinanden på Brøndby Stadion den 23. juli ( 2-3).

Thomas Kahlenberg og co. tabte sidste gangLandskrona var på besøg, og de blå-gule Brøndbyspillere jagter revanche.

Nye bolde

På træningsturen til Spanien havde spillerne bl.a. lejlighed til at teste den nye bold fra Adidas, der fremover vil blive brugt til træning og kampe for Brøndby IF's vedkommende. Reaktionen fra spillerne var efter formiddagens træning blandet.

- Den er lidt mærkeligt. Det er nok bare fordi man lige skal vænne sig til den. Overfladen er lidt speciel, og når det som i dag er koldt er den lidt hård at sparke til, lød det bl.a.fra Martin Retov.

- Den virker meget let, var Allan Olesens umiddelbare kommentar, mens holdkammeraten Jonas Kamper derimod mente den under træningsturen havde været tung at sparke med.

- Det er nok bare fordi du har tunge ben, jokede Olesen tilbage til Kamper, der under formiddagens træning ramte bolden lige i r...., så Ankergren blot kunne se til da bolden strøg op i målhjørnet.

Kamper, Retov, Olesen og resten af holdkammeraterne har nu halvanden uge til at finjustere sigtekornet inden det atter går løs på Brøndby Stadion, når traditionsrige FC Barcelona kommer på besøg næste torsdag.

Sådan ser den nye Adidas-bold ud.

Karim Zaza passer godt på sin nye bold under formiddagens træning.

Ekstra på brondby.com

Webshoppen