Svenskere i fin form

17.02.2004 00:00

I eftermiddag kl. 14 spiller Laudrups drenge mod svenske Landskrona BoIS, der er kommet godt for start i det nye år.Svenskernes toforegående træningskampe moddanske FC Nordsjælland og Herfølge, har resulteret i en sejr og en uafgjort. FC Nordsjælland blev besejret 4-0 i årets første kamp, hvor den tidligere FC København-spiller Jörgen Petterson, der er en 'god' bekendt af Brøndby IF, scorede hattrick.

Farlige Jörgen Pettersson fortsatte de fine takter i lørdagens træningskamp mod Herfølge, hvor Pettersson stor for hjemmeholdets enlige mål i 1-1 kampen.

Stortalent solgt og ny bane

Den svenske klub, der indtil årsskiftet har haft den tidligere Brøndbyprofil Allan Ravn på lønningslisten, har for ganske nylig kunne indvi deres nye kunststofbane, der efter sigende skulle være aldeles fremragende.Modsat sidste år hvor svenskerne på grund af træninger på dårlige grusbaner var hårdt plagede af skader, har Landskrona BoIs's spillere i år haft noget bedre træningsvilkår.

Det svenske holds træner Jan Jönson må alligevel se bort fra en del spillere til dagens træningskamp, der bliver spillet på Brøndbys bane nr. 26. En del af Jönsons spillere døjer med mindre skader og sygdom, mens de talentfulde Johan Andersson og Gabriel Ucar er med det svenske U-21 landshold i Portugal.

Mens holdet i vinterpausen er blevet forstærket med bl.a. Pierre Gallo fra norske Bryne, har Landskrona mistet deres største profil, det svenske stortalent Alexander Farnerud der er solgt til franske Strassbourg. Alexander Farnerud voldte sidste år Brøndbyspillerne problemer i de indbyrdes opgør, som svenskerne som bekendt kunne trække sig sejrsrige ud af.

Thomas Kahlenberg i aktion mod Landkrona BoIS i den sidste træningskamp inden sidste efterårs kampe i SAS Ligaen. Thomas Kahlenberg træner nu fuldt med efter sin knæskade, og Kahlenberg står foran årets første kamp når han sammen med holdkammeraterne i dag spiller mod Landskrona.

Langt fra stærkeste opstilling

Traditionen tro er Landskrona's trup godt besat af helt unge talenter, der i dag møder et Brøndbyhold der ligesom svenskerne ikke kan mønstre stærkeste opstilling.

Mattias Jonson er sygdomsramt, mens Andreas Jakobsson er med det svenske A-landshold, der i morgen spiller på udebane mod Albanien. Peter Foldgast, Ruben Bagger og ar Dalgas er skadede, mens det forventes at Thomas Kahlenberg spiller for første gang i år.

Mød op i dag kl. 14 på bane 26 og støt Laudrups tropper mod svenske Landskrona BoIs. Du kan finde bane 26 her


Landskrona's startformation:

Jonas Sandqvist - Anders Friberg, Johnny Lundberg, Jonas Olsson, Henrik Nilsson - Jonas Lind, Antti Okkonen, Hasan Cetinkaya, Pierre Gallo, Kevin Amuneke - Jones Kusi-Asare.

På bænken:

Alexander Eliasson (målmand), Mikael Dahlgren, Matthias Eklund, Mikael Rynell och Robert Drwiega.

Seneste indbyrdes opgør på Brøndby Stadion blev en smule dramatisk, da en Landskrona-spiller røg i græsset.

Ekstra på brondby.com