Stadion lægger græs til sidste test

20.02.2004 00:00

I morgen lukker Brøndby Stadion portene op til forårets sidste testkamp, hvor slovakiske MSK Zelinia er sidste træningsmodstander for Laudrups drenge, der torsdag indleder fodboldsåret med et brag af en kamp mod FC Barcelona.

Kampen der bliver spillet kl. 15 er således sidste mulighed for Laudrup og Faxe til at finpudse holdets form og få den endelig holdopstilling på plads til Barcelona-kampen, hvor midtbanemotoren Martin Retov er oversidder med karantæne.

Laudrup og Faxe's sidste træningskamp er mod MSK Zelinia i morgen.

Tidlig exit fra UEFA Cuppen

MSK Zelinia er forsvarende slovakiske mestre, og aktuelt indtager de 3. pladsen med blot tre point op til rækkens førerhold. Holdets topscorer er den farlige midtbanespiller Marek Bazík, der blot er 167 cm høj. Bazík er noteret for otte sæsontræffere i ligaen hidtil.

Msk Zelinia besejrede sidste år israelske Maccabi Tel Aviv med 2-1 samlet i 2. runde af kvalifikationsturneringen til Champions League, mens det i den 3. runde blev til samlet 5-0 nederlag til engelske Chelsea. I UEFA Cuppens første runde tabte MSK Zelinia samlet 6-0 til hollandske Utrecht.

MSK Zelinia sluttede efterårssæsonen med at spille uafgjort i de sidste tre kampe i den slovakiske liga, .

Thomas Kahlenberg og co. kommer på en vanskelig opgave mod de boldsikre slovakere fra MSK Zelinia.

Støt Laudrups drenge

MSK Zelinia sparker den slovakiske forårssæson i gang allerede på næste lørdag, og holdet vil ligesom Laudrups drenge være topgearet før det for alvorgår løs.

Mød op på Brøndby Stadion i morgen kl. 15, hvor Laudrups drenge spiller den sidste testkamp forud for UEFA Cup braget mod FC Barcelona.

Billetter til træningskampen mod MSK Zelinia koster 50 kroner og kan købes ved indgangene på kampdagen. Er du sæsonkortholder, har du naturligvis fri adgang til kampen. Er du medlem af Brøndby Support, har du mod forevisning af medlemskort ligeledes fri adgang til kampen.

Er du forhindret i at møde op på Brøndby Stadion i morgen, skal du ikke fortvivle. Kampen sendes direkte på TV3+.

Asbjørn Sennels scorede sit første mål i Brøndby-trøjen i tirsdagens træningskamp mod Landskrona, og i morgen kan han fortsætte de flotte takter.

Ekstra på brondby.com