Sikker sejr over B 93

18.02.2004 00:00

Det var hovedsageligt de helt unge talenter der i dag havde mulighed for at imponere Laudrup og Faxe, da de blå-gule spillere her sent på eftermiddagen spillede mod 1. divisionsholdet B 93. De unge talenter der var suppleret af kvalificerede kræfter fra A-truppen, leverede en overbevisende indsats. B 93 fik i hvert fald ikke mange ben til jorden i en træningkamp, der blev overværet af ca. 300 frysende tilskuere.

Efter en lidt vaklende start de første ti minutter, fik de blå-gule talenter mere og mere styrpå spillet via kombinationsspil på en udmærket græsbane. Til tider havde spillerne dog nogle problemer med at holde bolden indenfor egne rækker, men et velspillende Brøndbyforsvar stoppede stort set samtlige kontraangreb fra B 93's side.

Allan Olesen spillede kampen igennem solidt og sikkert, og både Henrik Kildentoft og Thomas Hansen viste stor styrke i defensiven, og godt overblik i det opbyggende spil.

Niki Zimling spillede en god kamp på den defensive midtbane, og flere gange fordelte han bolden på flot vis.

Flotte mål

Brøndbyholdet kom foran efter 20 minutters spil, da bolden efter en energisk tackling fra Niclas Rønne, havnede hos frontløberen Johan Absalonsen, der lynede med venstrebenet. Det knaldhårde ydersidespark strøg op i det ene målhjørne, til stor jubel for de fremmødte.

Små fem minutter senere blev føringen udbygget da er Lorentzensatte sidste fod på bolden efter et meget flot opspil.Efter en aflevering fra Henrik Kildentoft, lavede Niclas Rønne en fiks vending på banens midte, for efterfølgende at sprede spillet ud til Arlofeldt på højrekanten. Efter et enkelt træk sendte Arlofeldt bolden på nærmeste stolpe, hvor Lorentzen i fuld løb køligt satte indersiden på det flotte indlæg.

I det 38 minut scorede den teknisk stærke Marc Olsen et flot mål, da han efter lidt tilfældigheder modtog bolden lidt uden for feltet. Et køligt lob med højrebenet strøg i mål til pauseføring på 3-0.

er Lorentzen scorede vanen tro.

Pausen blev brugt på nogle småjusteringer.

Gennemspillede angreb

Anden halvleg bar præg af en del udskiftninger fra begge holds side, men til stor ros formåede de unge talenter at bevare kontrollen over kampen. Trods megen boldbesiddelse og fine opspil, haltede det dog med den sidste aflevering, og trods flere gennemspillede angreb, lykkedes det ikke at passere B 93's målmand flere gange.

B 93 havde også flere unge spillere på holdet, heraf talentet Glenn Marcher, der i dag var kommet i menneskehændet i skikkelse af stærke Allan Olesen. Midtvejs i anden halvleg havde B 93 en stor mulighed, men et flot hovedstød prellede af på stolpen. I slutningen af kampen lykkedes det dog holdet fra Østerbro at reducere på et fladt langskudsmål.

Lørdag spiller Laudrups drenge den sidste træningskamp mod slovakiske MSK Zelinia.

Ind - og udskiftninger

• 46. minut: Tem Hansen i stedet for Johan Absalonsen
  • 55. minut: Glenn Christensen i stedet for Martin Arlofeldt
  • 67. minut: Patrick Bendtsen i stedet for er Lorentzen
  • 74. minut: Morten Rasmussen i stedet for Henrik Kildentoft

Johan Absalonsen var giftig som frontløber, og den 18-årige angriber scorede et flot mål med venstre yderside.