Sennels: Glæder mig meget!

02.02.2004 00:00

-Jeg er da rigtig tilfreds ! Det er jo helt klart et skridt opad i min karriere, og jeg glæder mig meget. Det hele er gået meget stærk,men det var ikke svært at bestemme mig. Jeg var sikker på det var det jeg ville, og jeg ser frem til de kommende opgaver i klubben, jubler Asbjørn Sennels over sin nyekontrakt med Brøndby IF.

- Overalt hvor man færdes hører man jo kun godt om Brøndby IF, og selvom jeg kun lige har set en lille del af det hele, må jeg sige jeg er imponeret. Det hele ser meget professionelt ud og det virker som om der er styr på det hele. Forholdene ser rigtig gode ud og Brøndby Stadion er helt klart det flotteste i Danmark. Stemningen derinde er jo helt fantastisk, forklarer Sennels.

Asbjørn Sennels blev i dag præsenteret som ny Brøndby-spiller.

Glæder sig til europæiske kampe

- Jeg håber selvfølgelig også at skiftet til Brøndby vil være med til at forbedre mig som fodboldspiller, og jeg håber også jeg med det her klubskifte kan spille mig ind i landsholdsvarmen, siger Sennels og fortsætter.

- Brøndby er en storklub der altid kæmper med om guldmedaljer, og det har helt sikkert været en væsentlig faktor i mine overvejelser. Desuden glæder jeg mig til de helt store kampe i SAS Ligaen, ligesom klubben altid spiller med i europæisk fodbold.

Per Bjerregaard og Sennels trykker hånd under pressemødet.

Barca-fan

Apropos europæisk fodbold, spiller I jo mod Barcelona om ca. fire uger. Jeg har læst mig til at du bl.a. holder med FC Barcelona ...

- Ha ha ! Har jeg virkelig sagt det?!? Det er jo nok fra dengang hvor Michael Laudrup selv spillede dernede. Der er i hvert fald ikke nogen tvivl om hvem jeg holder med den 26. februar på Brøndby Stadion og det er Brøndby, slutter Asbjørn Sennels med et smil.

Sennelsder er blevet tildelt trøjenr. 20 træner senere i dag med holdkammeraterne for første gang.

Sennels i Brøndby-trøjen.

Ekstra på brondby.com