Sennels: Bedre og bedre

10.02.2004 00:00

- Det går rigtig godt hernede, og jeg synes selv jeg er faldet godt til. Men det er heller ikke så svært i den her trup, kommer det spontant fra Asbjørn Sennels, der snøfter lidt i telefonen. Det er bare lidt snue grundet temperaturskiftet, og jeg træner fuldt med uden problemer, tilføjer han hurtigt.

Sennels var i høj grad medvirkende til weekendens sejr over det østrigske mesterhold fra Wien, da han i kampens sidste minutter brød igennem på venstrekanten, og sendte bolden på den ene stolpe. Karsten Johansen opfangede returen og afgjorde kampen til 2-0.

Asbjørn Sennels har fået en hektisk start på sit liv som Brøndby-spiller.

- Jeg synes det går bedre og bedre, og der var klar fremgang at spore for mit eget vedkommende i forhold til første kamp. Man skal selvfølgelig lige vænne sig til medspillerne, og de skal lige indstille sig på at jeg render rundt ude på venstrekanten, men alt i alt er jeg glad for starten i klubben.

- Træningen hernede er god. Man kan ikke få bedre forhold og banerne er perfekte, samtidig lægger trænerne meget vægt på det tekniske og på kvaliteten i de enkelte ting vi træner. Det er lige noget for mig.

Teknik og kvalitet. Asbjørn Sennels nyder træningen under Laudrup og Faxe.

- Alt i alt er jeg kommet rimeligt fra start, og turen har været god. Men selvfølgelig glæder vi os da også til at komme hjem på et tidspunkt, afslutter det nyeste ansigt hos Brøndby IF?s mesterskabskandidater.

Asbjørn Sennels spiller sammen med resten af truppen træningskamp igen på torsdag, hvor modstanderen er russiske CSKA Moskva.

Ekstra på brondby.com