Rimelig tilfredshed hos spillerne

27.02.2004 00:00

- Det er ærgerligt de scorer. Det er et godt frispark han fyrer af, og så opfanger han selv riposten og sparker meget hurtigt. Der står en spiller lige foran mig, og jeg ser den faktisk først da den er næsten forbi. Det er hvad der sker, men sådan noget kan man ikke rigtigt gardere sig mod.

Karim Zaza fik en aften som forventet:

- Vi vidste godt de ikke ville komme med 180 i timen, og jeg har jo ikke specielt meget at lave. Det var egentlig som forventet, men vi så da i glimt hvor gode de er. Vi har et par stykker, der er lige ved og næsten, men vi har ikke de helt store chancer.

- Sejren er ok, men selvom det er meget tidligt for os, synes jeg vi får vist at vi langt hen ad vejen kan matche én af de helt store. Det er positivt, og så må vi spille vor chance dernede. Med samme indstilling, og hvis vi kan holde dem fra at score har vi chancen.

Dan Anton Johansen

- Det var en udmærket kamp, som vi egentlig har ret godt fat i. Vi har en del afslutninger og mange indlæg, og vi kunne godt have scoret en kasse eller to. Det gjorde vi ikke, men spillemæssigt er vi godt med indtil det sidste kvarter.

- Det kørte godt bag til, og det er surt at de skal score efter et tvivlsomt frispark. Deres angribere flakker en del, men jeg synes vi er over dem hele tiden, og Saviola bliver aldrig rigtig farlig.

- Jeg er selv godt tilfreds med indsatsen. Det er sjovt at spille disse kampe; jeg elsker virkelig sådanne opgør. I dag mener jeg lige så godt vi kunne have vundet, men nu må vi give den en skalle i Spanien. Vi går på banen som et hold, og gør hvad vi kan. Selvfølgelig kan det lade sig gøre!

- Vi er i hvert fald ved at være klar til ligaen. Vi har fået et godt afsæt, og selvom vi vil gøre alt for at slå Barcelona ud, så har mesterskabet førsteprioritet! I den sammenhæng var det en opløftende kamp i dag!

Mattias Jonson

- De var gode til at holde på bolden, og til sidst forsvandt kræfterne.

- De første 45 minutter var fine nok, men jeg er ikke selv helt tilfreds med min præstation i anden halvleg, men det tegner nu meget godt for sæsonstarten. Vi spillede trods alt mod et af verdens bedste hold lige nu, og jeg synes at vi viste gode takter.

Andreas Jakobsson

- Det er lidt surt med min egen chance i starten af anden halvleg. Jeg synes jeg får et godt tref på bolden, men jeg kunne måske have taget den med og fået en bedre afslutning. Det var synd.

- jeg er ok tilfreds med indsatsen, hele holdet arbejdede godt i det meste af kampen. Selv har jeg spillet pladsen som defensiv midt i Rostock, og på det svenske landshold, så det var ikke uvant for mig. Vi spiller op med dem, men sejren er vel ikke ufortjent.

Morten Wieghorst

- Jeg var ikke helt klar, som jeg gerne ville være det, men Kim måtte melde afbud, og så kan man sige at jeg ofrede mig lidt for holdet. Det er selvfølgelig ikke optimalt, når jeg ikke har trænet i mere end en uge, og knæet er også stift nu, men nu giver vi det lidt hvile og så ser vi i starten af næste uge.

- Vi skal tro på muligheden dernede, og det gør vi også. Vi gør det godt i dag, men de er dygtige til at variere spillet og presse højt i perioder. Det kan vi lære lidt af, men i Barcelona bliver det nok mest på de hurtige kontrachancer, vi skal håbe på at score.

- Holder vi dem fra at score et godt stykke ind i kampen er jeg overbevist om at vi kan gøre det!

Ekstra på brondby.com