Rijkard frygter ikke kulden

25.02.2004 00:00

- Hold jer i bevægelse, så holder i også varmen. Det er Barcelonatræner Frank Rijkaards besked til sine spillere der i morgen ikke blot støder ind i Laudrups drenge og en frygtindgydende 12. mand, men også den danske vinterkulde. Rijkaard ankom sammen med den øvrige Barcelonakaravane af spillere og ledere. Inden da havde omkring 50 pressefolk holdt foyeren på Brøndby Stadion besat en times tid mens de stillede kameraer og mikrofoner op.

Da Rijkaard endelig dukkede frem bag skoven af mikronen, blev der især spurgt til Barcalonas kendskab til de danske pokalvindere, idet katalanerne pga. den danske vinterpause kun har haft mulighed for at vurdere de blå-gule på baggrund af vinterens træningskampe.

- Vi har set et par videoer af Brøndbys kampe i efteråret, og så kender vi Brøndby som et fysisk godt hold hvor spillerne udviser stor holdfølelse, lige som Brøndby jo nogle meget engagerede fans.

- Vi er kommet til Brøndby for at holde fast i kampen, ikke for at tage det roligt. UEFA Cup'en betyder noget, og vi vil gøre vores ypperste til at vi får et godt resultat med hjem til Camp Nou, formanede Barcalonatræneren inden han gjorde sine spillere følgeskab på Brøndby Stadions græstæppe.

Ekstra på brondby.com