Optakt: FC Rubin Kazan

06.02.2004 00:00

Kun fire dage efter sin første træning med sine nye holdkammerater, kan Asbjørn Sennels se frem til at spille sin første kamp fra starti den gule trøje, når Michael Laudrup senere i dag sender sine spillere på græs til den første kamp under opholdet i Marbella.

Modstanderen er russiske FC Rubin Kazan, der sidste år sluttede på trediepladsen i den nationale liga efter CSKA Moskva og FC Zenit fra Skt Petersborg.

Holdet, der dermed for første gang kvalificerede sig til UEFA Cup?en, er for mange et ubeskrevet blad, men truppen tæller alligevel et par interessante navne.

Udover MacBeth Sibaya, som klubben sidste år hentede i Rosenborg, er der flere internationale navne blandt de spillere, Brøndby-truppen i dag skal sige goddag til.

Michael Laudrup giver instrukser til Asbjørn Sennels, der i dag får fornøjelsen af at møde flere internationale modstandere.

Den argentinske angriber Alejandro Domínguez er netop skiftet fra River Plate, og han skal blandt andet kæmpe om pladsen med Roni fra Brasilienen. Derudover tæller Rubins trup spillere fra bl.a. Kazakhstan, Tjekkiet og Gambia, og så naturligvis en del russere.

Vigtig test

Brøndby IF skal spille 3 kampe på turen, og da det allerede går løs igen på mandag vil Michael Laudrup muligvis fordele spilletiden mellem flere spillere. Intentionen er dog, ifølge cheftræneren, at opholdet skal bruges til, at spille holdet ind til Barcelona-kampene, så der vil nok ikke være plads til de store eksperimenter.

- Ud over det træningsmæssige er de tre kampe i Spanien mod stærke modstandere en vigtig del af forberedelserne. Skal spille dem på rimelig kort tid, så det bliver ikke med samme hold hver gang, men vi vil helt sikkert nærme os den optimale opstilling, uddyber Laudrup.

Læs mere om kampen, samt reaktioner, på brondby.com senere i dag.

Ekstra på brondby.com