Nyt fra 'Solkysten'

05.02.2004 00:00

Solen er forsvundet. I stedet er det overskyet, men dog omkring 13-15 grader og vindstille, så det er perfekte forhold til træning. Det ser ikke umiddelbart ud til at solen kikker frem de næste par dage, men bare det ikke bliver værre, skal det nok gå.

Med formiddagens træning er der blevet trænet fire gange à cika to timers varighed per gang, og jeg kan love jer for at der er ?knald? på. Og de første aftener er spillerne da også gået lige på hovedet i seng efter aftensmaden.

Daugaard i infight

I formiddagens træning var der fem der trænede alternativt. Kim Daugaard har fået en flænge under gårdsdagens træning, som måtte syes med fem sting af den lokale doktor. Kims uheld skete hændeligt i infight under træningen i går, men han regner med at være med igen i morgen, Kim var lidt med i opvarmningen og løb ellers for sig selv. Morten Wieghorst og Peter Foldgast gik i styrkerummet for ikke at overbelaste bentøjet for meget, men begge to ventes med i træningen fuldt ud igen senere i dag.

Alene-træning til Daugaard.

Vores to angribere, ar og Ruben, blev sammen med vores ?cykelrytter-massør', Allan, sendt ud på moutainbikes. Det blev til en tur på omkring fem kvarter hvoraf cirka 50 minutter var opstigning af bjergveje.

Allan måtte holde meget igen og mener selv at han ville kunne klare opstigningen på måske halv tid. Så hvis Bjarne Riis kikker forbi, skal han nok mere kikke på Allan end ar og Ruben. Da de kom ned igen, spurgte flere om der var noget at kikke på, hvortil ar tørt konstaterede: ?Der stod nogle køer og får deroppe og gloede på os, og så ud som om de tænkte: Nå, der er nogen af de dumme turister igen?.

Fingrene væk!

Målmandstræner Jørgen Henriksen hersede med de tre målmænd, Zaza, Ankergreen og David Ousted. Henriksen øvede målmændene i at klare indlæg, og boldene kom som haglbyger.Så på trods af ?kun? 15 grader og overskyet, haglede sveden af de tre.

Henriksen havde i øvrigt sørget for at tage 15 af vores 30 medbragte bolde til sin træning, og da Faxe bad om at få nogle af ?hans? bolde kom svaret prompte: 'Fingrene væk fra mine bolde.I har rigeligt med bolde, I kan bare tage og ramme hinanden noget bedre'.

Jørgen Henriksen tordner bolde mod Ankergren.

De øvrige spillere trænede positionsspil, og det var ikke hver gang de ramte hinanden. Når man har set en sådan gang målmandstræning, forstår man måske bedre hvorfor Jørgen altid smilende indtager sin plads i spisesalen og er en af dem der fortærer mest. Han står ikke stille fra det øjeblik han er på træningsbanen, til han igen sidder i bussen. Selv når målmændene holder pause, farer Henriksen rundt og gør klar til næste interval.

I morgen er der kamp og vi bliver fuldtallig hernede i det Doktoren som den sidste støder til lejren. Der vil dog kamp eller ej, alligevel blive trænet i morgen formiddag, men mon ikke det bliver en ?lettere? omgang.

Emil Bakkendorff, Marbella

PS: Holdleder David har til stor glæde for spillerne åbnet en lille ?bar? hvor der kan købes læskedrikke. Og smilet på hans ansigt tyder på at det er en god forretning han har gang i. I hvert fald sælger han ikke mindre end seks stk. af gangen; enkeltvise salg bliver afvist!

Ekstra på brondby.com