Laudrup: Vi skal gøre vores bedste

13.02.2004 00:00

- Jeg synes at vi har haft et godt ophold hernede, og især de to kampe - og måske allermest i dag - mod de russiske hold, har givet os en idé om hvad vi skal op imod. Sydeuropæiske hold spiller måske lige med en station eller to mere end de her russere, men det går stadig meget, meget hurtigt når de vender spillet, og de er teknisk stærke - præcis som vi kan forvente det fra folk som Overmars, Saviola, Ronaldinho og de andre, fortalte cheftræner Michael Laudrup Politikens udsendte i Marbella efter gårdagens træningskamp mod de russiske mestre fra CSKA Mokva.

Der skal leveres fodbold i Laudrups-klasse mod Barcelona.

Laudrups drenge mødte i går et fysisk, teknisk og godt sammenspillet mandskab som netop formåede at lægge den type solidt pres på Brøndbyspillerne som det kan forventes at Barcelona vil gøre. Og cheftrænerens frygt er således at de blå-gule aldrig får ro til at få pasningsspillet til at flyde. Alligevel mener han ikke at kampen mod CSKA er repræsentativ for hvad tilskuerne vil opleve den 26. februar på Brøndby Stadion.

- Jeg synes ikke, man kan bruge det her som en ledetråd i forhold til vores Barcelonakampe. Til den tid er det noget helt andet med tilskuere på tribunerne og så videre. Så handler det om, at vi skal gøre vores bedste. Og det er måske i virkeligheden kernen i det hele, lød det fra Michael.

Ekstra på brondby.com