Kahlenberg: Vi skal tro på det!

26.02.2004 00:00

- Jeg glæder mig også utrolig meget til kampen. Vi skal så vidt muligt spille vores spil, og så skal vi for alt i verden ikke være bange for at spille fodbold imod dem. Vi skal tro på det, for vi har absolut muligheden for at overraske, forklarer Thomas Kahlenberg i kampprogrammet til aftenens opgør mod FC Barcelona.

I dagens kampprogram kan du læse statistik, historie og relevante facts.

Spændende interviews og artikler

- Vores chance ligger i at være 100 % koncentrerede hele kampen igennem og så skal vi altså være klar når muligheden byder sig. Deres svageste punkt er defensiven, og de giver næsten altid en chance væk. Vi skal opsøge chancen hele tiden. Løbe de ekstra meter når vi rykker for hinanden eller jagter bolden. Vi får ikke mange muligheder i kampen, men det er utrolig vigtigt at vi er kolde når vi får chancer.

Vi skal både være dygtige og heldige for at score. Hvis vi formår det, tror jeg vi har en realistisk chance mod dem, forudsiger Thomas Kahlenberg.

Laudrup glæder sig

- Når man møder et hold, der er bedre end én selv, er organisationen altid vigtig. Og så er det altafgørende, at vi TØR spille fodbold. Vi møder et imponerende hold, men deres styrke er mere de individuelle færdigheder hos spillerne, og forcen er helt klart offensiven,siger Laudrup og fortsætter.

- Jeg vil nok sige til spillerne, at de skal nyde det. Man ved ikke hvornår vi får muligheden for sådan en oplevelse igen, så det gælder om at nyde det, nu vi er her!

- Det samme gælder vel egentlig for Jer der kigger på. Hvis det ikke er alt for koldt håber jeg at I vil nyde kampen, og støtte drengene på banen. De fortjener det, synes jeg!

Det kan du læse i kampprogrammet

Du kan læse de fulde interviews med Thomas Kahlenberg og Michael Laudrup i aftenens kampprogram, der også byder på meget andet.

  • Interview med Michael Laudrup om mødet med FC Barcelona
  • Interview med Asbjørn Sennels om den forestående debut
  • Historisk gennemgang af FC Barcelona's historie samt statistik
  • Artikel om El Dream Team
  • Derudover får du masser af statistik, velkomst af Per Bjerregaard, optakt til kampen og et tilbageblik på tidligere kampe mod FC Barcelona og meget mere.

Du kan købe kampprogrammet på Brøndby Stadion for 20 kr.



Nedtællingen til aftenens brag er for alvor begyndt. I aften kan du købe kampprogrammet, der bl.a. byder på interviews med Thomas Kahlenberg, Asbjørn Sennels og Michael Laudrup.