Interessant opgør i dag

18.02.2004 00:00

Sent på eftermiddagen spiller Laudrups drenge træningskamp mod 1. divisionsklubben B 93, der har op til flere kendte ansigter i staben. Den tidligere F. C. København-spiller Peter Nielsen tiltrådte fra årsskiftet som cheftræner for traditionsrige Østerbro-klub, der bl.a. også tæller et tidligere Brøndbytalent, i skikkelse af Ole Puggard der opnåede 18 kampe i den blå-gule trøje.

På de bonede gulve er det bl.a. den tidligere A-landsholdsbomber Preben Elkjær der er medirektør for B 93, der traditionen tro satser stort på klubbens enorme talentmasse.

Seneste bevis på den fornemme talentudvikling er salget af et af klubbens største talenter, Bajram Fetai til skotske Glasgow Rangers. Gennem de seneste år har B 93 fostret det ene unge talent efter det andet, og dagens opgør på Brøndbys græsbaner vil med garanti være med deltagelse af op til flere unge B 93 talenter.

B93 er ni-foldige danske mestre, men for at finde det seneste vundne mesterskab, skal tiden skrues helt tilbage til 1946, mens klubben blev pokalmestre i 1982.

Peter Nielsen ( yderst t.v.), er nu cheftræner for dagens træningsmodstander.

Startede året godt

Peter Nielsen debuterede som cheftræner for B 93 med en 3-0 sejr over Roskilde i årets første træningskamp. Efterfølgende har de hvid og blå-klædte B 93-spillere besejret HIK med hele 5-1, efterfulgt af nederlag til SAS Liga klubben AB på 3-0 og 3-1 nederlag til 1. divisionskollegaerne Køge.

Træner Peter Nielsen råder over en spændende spillertrup, med bl.a. Glenn Marcher der er en gennembrudsstærk fløjspiller, mens også den tidligere FC Schalke-spiller Sladan Peric er en af stamspillerne på holdet, der også rummer tidligere SAS Liga-spillere.

Aktuelt er B 93 placeret lige over bunden i 1. division med seks point ned til en nedrykningsplads. Hidtil er det blevet til fire sejre, fire uafgjorte og syv nederlag med en målscore på 24-27.

I gårsdagens kamp mod Landskrona viste Brøndbyspillerne stor pasningssikkerhed, og Laudrup og Faxe kan bl.a. bruge dagens træningskamp mod B 93 til at finpudse målfarligheden.

Næstsidste træningskamp

Dagens træningskamp er den næstsidste som forberedelse til UEFA Cup-braget mod FC Barcelona næste torsdag. Lørdag spiller Laudrups drenge spiller lørdag mod de slovenske mestre MSK Zelinia på Brøndby Stadion.

Dagens træningskamp spilles kl. 17 på bane 11. Mød op og se om Laudrups drenge kan fortsætte de flotte spillemæssige takter fra gårsdagens kamp mod svenske Landskrona.

Ekstra på brondby.com