Halvvejsstatus fra det spanske

09.02.2004 00:00

Her mandag middag er status at spillerne nu haroverstået 11 gange træning og to af de aftalte kampe. Efter gårsdagens velfortjente sejr over de østrigske mestre er stemningen god, og der er al mulig grund til optimisme for det videre forløb.

Trænerne var specielt tilfredse med forløbet af 2. halvleg hvor afleveringerne, tempoet og det fremadrettet spil var godt. Defensivt stod vi godt på banen, og det var ikke længe ad gangen at østrigerne havde bolden, og de skabte få chancer, faktisk kun en håndfuld, hvoraf et par stykker voldte lidt problemer. Den østrigske liga starter lørdag den 21. februar, så det var et mesterhold som er ved at finpudse formen førend deres turneringsstart.

Spillerne har træningsfri i dag.

Spillerne har fået fri til at shoppe i eftermiddag, mens tirsdag og onsdag vil byde påto gange træning pr. dag. Torsdag spiller vi kamp kl. 13.00 mod CSKA Moskva, og fredag er det aftalt at vi træner om eftermiddagen førend vi om aftenen starter turen hjem.

Ingen operation til Peter

Vi er nede på 22 mand i det Peter Foldgast jo rejste hjem i går aftes. Her til morgen, efter at Peter havde besøgt klinikken i Gildhøj Centeret, kunne han over telefonen fortælle at han ikke skal opereres, men at han kan forventes at være klar omkring midten af marts. Så selv om det er slemt nok at han misser kampene mod Barcelona, er det dog glædeligt at han kan være med i turneringen.

Mattias har døjet med feber og utilpashed, men det er dog ikke værre end at han har kunnet træne lidt for sig selv, og det tyder på at han kan træde ind i træningen i morgen.

Grunden til at vi spiller tidligt mod CSKA Moskva, er at Andreas Jakobson skal hjem efter kampen, idet hans kone er sat til at føde ved kejsersnit på fredag, og da Andreas allerede mandag er indkaldt til landskamp for Sverige, er det med at få overstået alt til rette tid.

Selvom solen ikke kikker meget frem, holder temperaturen sig omkring de 15 grader, og da det er vindstille og ikke regnvejr, er forholdene perfekte til fodboldtræning. Vejret er lidt bedre om eftermiddagen, men dog ikke nok til at solcremen skal i brug.

Emil Bakkendorff, Marbella

Ekstra på brondby.com