Foldgast skulderskadet

08.02.2004 00:00

En skulderskade holder Peter Foldgast ude af de toUEFA Cup-kampe mod FC Barcelona. Uheldet skete under træningen hvor Foldgast deltog et i spil fodtennis, Brøndby-forwarden landede forkert på skulderen efter et saksesparks-forsøg; det 'velkendte knæk lød, og den 24-årige Brøndbyspiller kunne straks mærke hvad der var sket.

Brøndbylæge Per Bjerregaard konstaterede derefter at ledbåndet var beskadiget, og herefter ventede et fem timers ophold på det nærliggende spanske hospital hvor Peter Foldgast blev undersøgt nærmere.

Foldgast fældet af en skulderskade under træningen i Marbella.

Foldgast forventes at vende hjem til Danmark i dag eller i morgen hvor han hurtigst muligt vil blive behandlet på Gildhøj Klinikken i Brøndby. Det er endnu for tidligt at udelukke at Foldgast også går glip af premieren på forårssæsonen den 14. marts.

- Det er selvfølgelig utrolig trist for Peter at han nu går glip af de to kampe mod Barcalona, men det er svært at gardere sig mod den slags hændelige uheld. Det drejer sig om at give sig under træningen så man kommer i betragtning hos trænerne. Det gjorde Peter, og så skete dette uheld. Desværre, fristes man til at sige, er banerne hernede så gode, at der ikke lige var et hul hvor Peters skulder landede, fortæller generalsekretær Emil Bakkendorff fra træningslejren.

Ekstra på brondby.com