Din stemme: Stor interesse for sæsonkort

15.02.2004 00:00

Sæsonkort til Brøndby Stadion er populære, også blandt brugerne af brondby.com. Vi spurgte i sidste uge, hvor mange af Jer, der har sikret sig sæsonkort til forårets spændende mesterskabskamp, og resultatet er opløftende.

Ud af alle afgivne stemmer tilkendegiver næsten 60%, at de enten allerede har sikret sig sæsonkort, vil købe inden sæsonstarten, eller stadig overvejer det. Interessen er stigende, og bedømt på forespørgslerne efter billetter til forårets kampe, kan det være en god ide, at købe sæsonkort, så pladsen er sikret under alle omstændigheder.

På udebane?

Brøndby Stadion er det naturlige samlingspunkt for fans med passion for dén stil, Laudrups drenge står for. Det er dog ikke kun her, Brøndbys farverige fanskare mødes. På udebane er det ikke sjældent de blå-gule, der dominerer billedet, og det kan der være flere grunde til.

De blå-gule farver sætter altid et festligt præg på tribunerne.

Først og fremmest rejser Brøndby IF?s fans meget for at støtte holdet, hvilket vil kunne ses når klubben inden længe gæster Camp Nou, hvor mindst 2.500 Brøndby-fans vil være at finde på lægterne.

Spillerne fortæller hvor meget opbakningen betyder, og gør også altid deres for at sige tak for støtten.

Den megen rejseaktivitet, sammenholdt med det faktum, at fans af Brøndby IF findes i alle landets afkroge betyder også, at støtten i Danmark er uovertruffen ? også på udebane.

Men hvor bor I egentlig? I denne uge kunne vi godt tænke os at høre, hvor i landet I bor, så klik ind på afstemninger og fortæl os hvor du holder til.