Din stemme: Stærkere trup

10.02.2004 00:00

I forhold til sidste efterår har Brøndby IF både sagt farvel og goddag til spillere i A-truppen. Fra U-truppen er hentet stortalenterne Johan Absalonsen og er Lorentzen, og udefra er står Asbjørn Sennels som eneste indkøb på nuværende tidspunkt.

Trods den relativtbegrænsede tilførsel af spillere udefra er det en forstærket Brøndby-trup, der skal forsvare førstepladsen når foråret fløjtes i gang. I hvert fald ifølge langt den største del af brugerne på brondby.com.

Vi bad Jer i sidste uge bedømme spillertruppens styrke i forhold til dét hold, der sidste år satte SAS Liga konkurrenterne grundigt til vægs, og resultatet af afstemningen er klokkeklart:

Næsten 80% af Jer mener, at truppen på nuværende tidspunkt er stærkere end efterårets, og mere end en femtedel af alle mener, at der er tale om en klart stærkere trup!

er Lorentzen har været med til at styrke truppen, hvilket han har vist i flere træningskampe.

Har du plads?

Hvis ovenstående bedømmelse holder stik, er der begrundet håb om mindst lige så god underholdning på Brøndby Stadion i forårets hjemmekampe. Kampen mod Barcelona er for længst udsolgt, og hvis drømmen går i opfyldelse og Brøndby IF ender som samlet vinder af de to opgør, venter endnu en storkamp på Brøndby Stadion.

Det er stadig muligt at sikre sig fast plads til forårets mesterskabsjagt, og dermed forkøbsret til eventuelle nye togter i UEFA Cup?en, men har DU sikret dig plads?

Sidst vi spurgte havde 35% af sidens brugere sikret sig et sæsonkort, og 12% forventede at gøre det inden længe. Men hvordan har efterårets præstationer og udsigten til en spændende mesterskabskamp påvirket Jer?

Afgiv din stemme her.