Din stemme: Læsere overalt

24.02.2004 00:00

Lige siden de første Europa Cup-togter har Brøndby IF fremstået som det samlende punkt i dansk klubfodbold, i hvert fald når der var internationale opgaver i vente. Sådan er det også i dag, og ifølge en undersøgelse foretaget af PLS Rambøll for Jyllands Posten holder 19% af danske klub-fans med det hold, der på torsdag tager imod FC Barcelona på Brøndby Stadion.

?Hele Danmarks hold? er en betegnelse, der af samme årsag ofte er blevet brugt om de blå-gule, og vi satte os for, at finde ud af om denne betegnelse også kan bruges om brondby.com.

Sidste uges afstemning viser, at brondby.com ikke overraskende, lægger sig tæt op af klubbens fanprofil, rent geografisk. Den største gruppering af læsere findes godt nok i Storkøbenhavn, hvor indre by og brokvartererne alene står for 15%.

I alt er 57% af læserne fra hovedstadsområdet, men hver femte læser befinder sig vest for storebælt; næsten det samme som tallet for resten af Sjælland. De resterende 3% læser med fra udlandet.

Hvordan tror du Wieghorst og holdkammeraterne klarer det på torsdag mod FC Barcelona? Nu har du muligheden for at stemme på kampens resultat.

B-dag ? vinder vi?

Denne uge står i B-dagens tegn. Barcelona kommer på besøg, og som Per Nielsen skriver i sin nyeste klumme, er optimismen intakt i Brøndby-lejren.

Men hvad tror du? Kan Brøndby IF?s altid offensive indstilling og berygtede gejst knække Barcelonas verdensstjerner, når de på torsdag skal stille op i kulde og sne?

Giv os din stemme under afstemninger.

Ekstra på brondby.com