Din stemme: brondby.com et besøg værd

03.02.2004 00:00

Brøndby IF er Danmarks mest populære klub, og vi kan aflæse på besøgstallene at brondby.com er et meget populært medie blandt de mange fans. Dagligt klikker mange tusinde brugere ind på siden, og ifølge seneste afstemning tjekkes indholdet ofte af vores faste læsere.

Vi spurgte jer hvorofte I kigger forbi, og af de af jer der valgte at stemme har mere end 50 % for vane at holde jer opdateret dagligt, mange endda flere gange om dagen.

Faktisk kigger hele 91 % af sitets læsere forbi mindst én gang om ugen, så motivationen er i top hos sidens redaktion, når det gælder om at servicere jer med et kontinuerligt nyhedsflow.

Asbjørn Sennels - den seneste forstærkning af Brøndbytruppen.

Hvor stærke er vi?

I januar rykkede stortalenterne er Lorentzen og Johan Absalonsen op i A-truppen. Begge har markeret sig på bedste vis i træningskampene, og Lorentzen tyvstartede i efteråret, hvor han fik sin SAS Liga-debut.

I denne uge forstærkede Laudrup sine tropper yderligere via købet af landsholdsbacken Asbjørn Sennels og kunne dermed stryge et af navnene på sin meget medie-omtalte ønskeliste.

Enkelte er forsvundet, eller slår deres folder i andre klubber på lejebasis, men hvordan ser du dagens Brøndby-trup? Er vi stærkere end i efteråret, eller går det den anden vej? Klik dig ind på ugens afstemning, og lad os høre hvad du synes.