Cocu: Uafgjort er ok

26.02.2004 00:00

- Vi spiller selvfølgelig for at vinde, det gør vi hver gang vi går på banen, men et uafjort resultat vil også være ok for os, fortalte Barcelonas Philip Cocu på gårsdagens pressemøde på Brøndby Stadion, hvor specielt den spanske presse var mødt talrigt op.

Foranet sted mellem 50 og 70 spanske journalister satte han, lige som sin cheftræner iøvrigt, sin lid til at de videooptagelse som FC Barcelona har fået af Brøndbys ligakampe i efteråret, vil kunne give katalanerne information nok til, at køre sejren i land.

- Vi er lige ankommet til Brøndby, og nu skal først og fremmest træne, og senere skal vi så se på nogle af videoer vi har fået. De næste 24 timer er vores fokus udelukkende på Brøndby. Det her en vigtig kamp, det er de europæiske kampe altid, og vil vil selvfølgelig gøre vores bedste, lige som vi ved at Brøndbyspillerne vil gøre deres bedste, lød det fra Cocu inden cheftræner Rijkaard tog over.

I aften skal det vise sig, om videoerne var nok, eller om hjemmeholdet kan hive endnu en fantastisk præstation ud af ærmet foran et prop-fyldt Brøndby Stadion.

Cocu og co prøvede plænen af i går. I aften er det en helt anden scene, der venter katalanerne.

Vises flere steder

Efter brondby.coms oplysninger vises kampen på dansk TV2, Taquilla 1, Canal Barca, Sport5, Polis TV, 7TV og TRT3. Desuden er det muligt at følge kampen direkte over internettet. Det kan du læse meget mere om her.

Ekstra på brondby.com