BrøndbyTifo: Storslået velkomst!

25.02.2004 00:00

Ikke bare spillerne har arbejdet hårdt og målrettet hen mod morgendagens kamp mod FC Barcelona, også blandt Brøndby IFs fans er der blevet arbejdet hårdt på at komme godt fra land. Op til årets første betydende kamp har den faste stab og de mange frivillige i Brøndby Tifo lagt et utal af timer i det, der gerne skulle blive en fantastisk visuel velkomst til spillere og publikum.

En velkomst der er forberedt i flere måneder, men overstået på lidt over 60 sekunder. Derefter er det op til den enkelte tilskuer at give spillerne en vokal hånd, og fortsætter tendensen fra kampen mod Schalke 04 i efteråret, vil tusinder af mennesker få svært ved at føre en almindelig samtale fredag morgen.

BrøndbyTifo har planlagt en storslået velkomst til UEFA Cup-kampen mod FC Barcelona.

Stort forarbejde

Allerede mens disse linier skrives, er Brøndby Tifo så småt i gang med at opsætte morgendagens mosaik på tribunerne.

Det er almindeligt anerkendt, at Brøndby IFs fans er blandt de allerbedste i de nordiske lande, visuelt som vokalt. Succesen kommer ikke af sig selv, og mange Brøndby-fans følger holdet rundt i landet, såvel som i udlandet.

Der bruges dage og uger på at planlægge, forberede og eksekvere busture og tifoer. Det er hårdt og opslidende arbejde, udført af fans, der er stolte af deres klub, og stolte af at være blandt de bedste af de bedste på tribunerne.

Det er en position der gerne skulle udbygges i morgen aften, med hjælp fra et udsolgt Brøndby Stadion.

Der venter FC Barcelona-spillerne en hed velkomst i morgen.

Støtten bliverværdsat

Der bliver brug for halstørklæderne i mere end en forstand i morgen. Stemmebåndene skal holdes varme.

Det er ikke længere kun fra Faxe-tribunen man kan opleve den voksende støtte. I de senere år er der sket en udvikling i retning af, at specielt tilskuerne på Codan Tribunen, og til de større kampe også tilskuerne på Steff-Houlberg Tribunen, er begyndt at engagere sig i den vokale opbakning til holdet. Det er noget spillerne har lagt mærke til!



Faxe Tribunen er fortsat den dominerende tribune i lydbilledet på Brøndby Stadion, men de øvrige tribuner er kommet godt efter det.

Klap af spillerne

Der er al mulig grund til at tro, at der venter en storslået oplevelse på Brøndby Stadion i morgen aften. En oplevelse de heldige på stadion kan bidrage til bliver endnu større, ved at engagere dig i kampen. Ved at synge med, ved at komme med positive tilråb, og ved at klappe ad spillerne ved den mindste lejlighed.

God kamp!

På forhånd tak, BrøndbyTifo

Ekstra på brondby.com